pozn. google zatím nic rozumného nevyplivl.
ProSilver ikonky a tlačítka pro tmavé pozadí
ProSilver ikonky a tlačítka pro tmavé pozadí
Zdravím, měl bych takovou delikátní prosbu
jde o to, že se s kamarádem snažíme přebarvit prosilver na trochu tmavší verzi a do ní nám nesedí ikonky (jako například oznámení, důležité a všechny jejich varianty). Tak bych se jenom chtěl zeptat, jestli už někde neexistují ikonky pro tmavé pozadí nebo jestli to máme dělat ručně?
Život, jeho základ je kladení otázek a ne poznávání odpovědí. Touha vědět, co je za dalším kopcem, je to co nás všechny drží při životě. Musíme se pořád ptát, chtít rozumět. I když víme, že odpovědi nikdy nenajdeme, přesto se musíme dál ptát.
Re: ProSilver ikonky a tlačítka pro tmavé pozadí
Zkus si přes tento nástroj - http://beta.colorizeit.com/index.php?style=prosilver - udělat tmavší verzi a použít z toho tlačítka, které by ti také mělo nabídnout přebarvené...
Re: ProSilver ikonky a tlačítka pro tmavé pozadí
Sakra moje chyba - jsem se špatně vyjádřil. Barevně mi ta tlačítka vůbec nevadí, spíš mi jde o to jejich špatné ořezání. I když použiji ten colorizér, tak pro přesto nechá po obvodu těch ikonek takové ty bílé okraje, že to nezapadá ke zbytku.
Tak jenom jestli někdo ty ikonky nemá již upravené, nebo se do toho mám pustit sám?
Tak jenom jestli někdo ty ikonky nemá již upravené, nebo se do toho mám pustit sám?
Život, jeho základ je kladení otázek a ne poznávání odpovědí. Touha vědět, co je za dalším kopcem, je to co nás všechny drží při životě. Musíme se pořád ptát, chtít rozumět. I když víme, že odpovědi nikdy nenajdeme, přesto se musíme dál ptát.