dal som si vzhľad subBlack
no... akosi v ňom nevidím možnosť vizuálneho overenia... prečo ??,
Normálne si dám Administrácia - Všeobecné - Konfigurácia - a tam by to malo byť
Nainštaloval som si mód advanced visual confirmation pričom som si myslel že to tam potom bude.. .ale nieje... prečo ?? a ako to tam dostanem
- overenie
- smiesek
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
Re: - overenie
1. záleží jakou verzi fora používáš (nějak od 2.0.21 by to mělo být v administraci fora už zrovna)pitbull píše:dal som si vzhľad subBlack
no... akosi v ňom nevidím možnosť vizuálneho overenia... prečo ??,
Normálne si dám Administrácia - Všeobecné - Konfigurácia - a tam by to malo byť
Nainštaloval som si mód advanced visual confirmation pričom som si myslel že to tam potom bude.. .ale nieje... prečo ?? a ako to tam dostanem
2. vizuální ověření se dá zaplnout i přes databázi
3. když si dáš zde na foru vyhledat "ověřovací kod" najde ti to několik příspěvků a hlavně - že tento problém se tu již několikrát řešil (nejsi první ani poslední )
hmm... popozeral som si to na fóre a prišiel som na toto:
keď si znova nakopnem SubSilver - tak v administrácii fóra mám vizuálne overenie - aby som si ho mohol zapnúť...
- zapnem ho... odhlásim sa ... (mám nastavený SUbBlack ako Východzí vzhľad) tak v registrácii sa nezobrazuje to overenie... no keď si ostatné vypíšem, napíše chybu že som nezadal vizuálne overenie...
- a keď nastavým SubSilver ako Východzí vzhľad tak sa mi tam zobrazí to vizuálne overenie....
tak to bude asi dačo s templatom... ale čo... to už neviem...
keď si znova nakopnem SubSilver - tak v administrácii fóra mám vizuálne overenie - aby som si ho mohol zapnúť...
- zapnem ho... odhlásim sa ... (mám nastavený SUbBlack ako Východzí vzhľad) tak v registrácii sa nezobrazuje to overenie... no keď si ostatné vypíšem, napíše chybu že som nezadal vizuálne overenie...
- a keď nastavým SubSilver ako Východzí vzhľad tak sa mi tam zobrazí to vizuálne overenie....
tak to bude asi dačo s templatom... ale čo... to už neviem...
- smiesek
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
asi Ti tam chybí kousek kodu, který je v subSilveru.pitbull píše:tak to bude asi dačo s templatom... ale čo... to už neviem...
Takže i zde na forku se nachází jak to spravit, stále by se Ti mělo dostat odpovědi, když dáš vyhledat ověřovací kod nebo vizuální ověřování