Zakládání nových témat - administrace
Zakládání nových témat - administrace
Schvalování příspěvků v nastavení jsem našel.. jde nastavit i schvalování topicu když ho někdo založí ?
( Pokud to jde můžete popsat jak to nastavit ? )
( Pokud to jde můžete popsat jak to nastavit ? )
- gmvasek
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zakládání nových témat - administrace
Nové téma je taky příspěvek 
RuneScape Wiki | Můj Twitter | CSRUNE fórum | Smixovo fórum o phpBB3 - lastRSS
NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptejte se zde
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.
NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptejte se zde
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.
A pokud bych chtěl schvalovat jen zakládání témat ? Jde to ?
Edit: Vyřešeno
Edit: Vyřešeno
- myjka
- Kontaktovat uživatele:
SIce sa tu debatuje o inom ale mam problem zalozila som nove forum.. ale ked chcem zalozit novy topic vobec tam nemam ponuku new topic... a vobec neviem co dalej kedze mi tam nemoze nikto pisat

Uz to tady je asi 150 krat. Co treba puzit hledani ?
http://www.phpbb.cz/viewtopic.php?f=51&t=10066
http://www.phpbb.cz/viewtopic.php?f=51&t=10066
sutrus
Nic se nedeje. Poradne si to procti a pridej vse potrebne.
sutrus
- seqwence
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
příště si založ vlastní téma, tohle s tím nemá nic společného 
Endure to the end.
-
sewerman_cz
- Kontaktovat uživatele:
Rád bych tohleto téma obnovil, řeším stejný problém. Chci aby nová témata byla schvalována, ale příspěvky schvalovány nebyly.
Díky za radu
Díky za radu
Akce a soutěže -moje fórum o akcích a soutěžích
Ahoj, nevíte prosím někdo ja nastavit schvalování témat (ne příspěvků)? Jsem asi netvrdlej, ale nenašel jsem to. je to na 3.0.11
důvod je samozřejmě ten, že sice mám nastavné schválení příspěvků, ale to nezabrání spammerům založit nové téma ...
Díky za nakopnutí
důvod je samozřejmě ten, že sice mám nastavné schválení příspěvků, ale to nezabrání spammerům založit nové téma ...
Díky za nakopnutí
Tohle se toho týká jen okrajově, ale jakou kapču nebo obranu proti spamu používáš?
Měl jsem tam nějakou Captchu, dneska jsem to změnil na otázku/odpověď. Nevím ani jak poznat že je spammer robot nebo nějakej jinej blb ...
Dík.
Dík.
Spamboti většinou nemluví česky. Otázka a odpověď je asi nejlepší řešení, ale musí jít o inteligentní otázku. Spamboti taky často používají časovou zónu UTC -12, kde se nachází jen nějaký neobydlený ostrovy. Taky může napovědět jejich email.
Asi by šlo vytvořit skupinu třeba "Potencionální Spameři", vložit do ní ty, o kterých si myslíš, že jsou spameři a omezit jim působení na fóru (schvalování příspěvků atd.).
Asi by šlo vytvořit skupinu třeba "Potencionální Spameři", vložit do ní ty, o kterých si myslíš, že jsou spameři a omezit jim působení na fóru (schvalování příspěvků atd.).
Pokud se nepletu to schvalování je nastaveno na nějaký počet příspěvků. Např. já to mám na 3 příspěvky.To znamená, že je uživatel ve skupině "Noví uživatelé" s omezenými právy. když schválím všechny 3 příspěvky měl by se uživatel následně stát plně "Registrovaným uživatelem" (zařadit do skupiny Registrovaný uživatel). Co z toho plyne..... Vytvoř si novou skupinu např. "Spammers" u které omez práva jen na čtení. Skupinu přiřaď tomu bordeláři jako výchozí a z ostaních skupin ho odeber. Prostě aby byl zařazen pouze ve skupině "spammers". pokud budeš chtít podrobnější postup, tak až budu doma, tak ti jej sepíšuv-v píše:ůvod je samozřejmě ten, že sice mám nastavné schválení příspěvků, ale to nezabrání spammerům založit nové téma ...