[phpBB 3.x.x] Nezobrazují se tlačítka Odpovědět, Citovat ...
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
- kings
- Kontaktovat uživatele:
Re: [phpBB 3.0] Nezobrazují se tlačítka Odpovědět, Citovat ...
Už nevím jak dál.. cache sem promazával, obrázky na FTP mám, oprávnění mám pravděpodobně dobře nastavena (pri prosilveru jsou obrazky OK), styly jsem obnoval a nic.

-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Máš správne nastavené názvy zložiek na cs a nie cz?
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Ad 1: A zložka cs aj obsahuje súbory?
Ad 2: Ty máš nastavený chmod 666 na všetkých súboroch a aj na zložkách? Súbory nastav na chmod 640 a zložky na chmod 750.
Ad 2: Ty máš nastavený chmod 666 na všetkých súboroch a aj na zložkách? Súbory nastav na chmod 640 a zložky na chmod 750.
WhiteWolfSix (WW6)
- kings
- Kontaktovat uživatele:
Ano, obsahuje, nevím proč, ale CHMOD nejde změnit ani u složky ani u souborů.
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Požiadaj poskytovateľa webhostingu o pomoc. Nastavenie chmod 666 na súboroch je vysoko rizikové. A pravdepodobne chmod666 na zložkách vytvára tvoj problém.
WhiteWolfSix (WW6)
- kings
- Kontaktovat uživatele:
Tak hosting mam u kamose tak mu napisu..
- kings
- Kontaktovat uživatele:
Tak server ma na winech a tam pry neni CHMOD? Ja se takhle o serveru az nezajimam, takze nevim jestli to je pravda nebo neni...
//edit: tak jde, na 444, coz mi je celkem k ničemu.
//edit: tak jde, na 444, coz mi je celkem k ničemu.
-
666pounder
Ja mam presne ten isty problem, nezobrazuju sa mi tlacitka. Uz som sa spytal i na slovenskych phpbb portaloch, na jednom mi povedali ze styl mi nepasuje k foru, ale tam kde som stahoval bolo napisane 3.0. a forum mam tiez 3.0 styl mam tento http://demo.phpbb3styles.net/N.Design+V2 .. link na mooje forum je http://www.skusambb2.ic.cz mam slovensicnu a tlactika nahrate aj v Sk zlozke, no nezobrazuju sa ani mne ako adminovi ano uzivatelovi. Este som niekde v temach cital ze treba prepisat subor imageset.cfg lenze v nom tie tlacitka nova tema, citovat ani neboli napisane este moze byt chyba tam mozno. Dufam ze mi poradite, pretoze uz cely tyzdes si ten s tyl upravujem podla svojich potrieb.
Tak ked som nastavil ten SubSilver tak to ide, len v tom mojom style mi to nejde
Tak ked som nastavil ten SubSilver tak to ide, len v tom mojom style mi to nejde
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Skontroluj, či to naozaj nie je zložka s názvom Sk, keďže ona má mať názov sk.666pounder píše:mam slovensicnu a tlactika nahrate aj v Sk zlozke, no nezobrazuju sa ani mne ako adminovi ano uzivatelovi.
WhiteWolfSix (WW6)
-
666pounder
ee. normalne sk. Trebars ak by som dal FTP pristup, nepozreli by ste dakto na to? aj heslo do administracie. Velmi by som bol vdacny, uz ma to dost serie a nechcem iny templat.WhiteWolfSix píše:Skontroluj, či to naozaj nie je zložka s názvom Sk, keďže ona má mať názov sk.666pounder píše:mam slovensicnu a tlactika nahrate aj v Sk zlozke, no nezobrazuju sa ani mne ako adminovi ano uzivatelovi.
-
Dr.Millhaus
Ahoj,
mám menší problém, mám styl AcidTech v normální barvě /modrá/ ale taky se mi nezobrazují tlačítka. V nastavení je všechno povoleno a nezobrazuje se to nikomu, ani mě jako administrátorovi.
Děkuji za pomoc.
mám menší problém, mám styl AcidTech v normální barvě /modrá/ ale taky se mi nezobrazují tlačítka. V nastavení je všechno povoleno a nezobrazuje se to nikomu, ani mě jako administrátorovi.
Děkuji za pomoc.
Čmelák má plochu křídel 0,7 cm2 a 1,2 g tělesné váhy. Podle zákonů aerodynamiky je zcela nemožné, aby létal.
Čmelák to ale neví ... a tak létá!
Dělejte to jako čmelák
Dělejte to jako čmelák
Máš ve složce "cs" česká tlačítka?Dr.Millhaus píše:Ahoj,
Děkuji za pomoc.
-
Dr.Millhaus
Složka Cs tam není, ale je tam složka CZ a ta je v adresáři index.php/styles/templates/acidtech/imageset a tlačítaka jsou české, ale pojmenované anglicky, ale já jsem s tím nic nedělal, jenom jsem ten styl nainstaloval.
Čmelák má plochu křídel 0,7 cm2 a 1,2 g tělesné váhy. Podle zákonů aerodynamiky je zcela nemožné, aby létal.
Dělejte to jako čmelák
Dělejte to jako čmelák
- gmvasek
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
Tak ji musíš přejmenovat na cs
RuneScape Wiki | Můj Twitter | CSRUNE fórum | Smixovo fórum o phpBB3 - lastRSS
NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptejte se zde
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.
NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptejte se zde
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.