jj, fakt by to chcelo taký návod si pohľadať.LeBaux píše:Fakt by to chcelo nejaký návodík....
[phpBB 3.x.x] Nezobrazují se tlačítka Odpovědět, Citovat ...
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Re: [phpBB 3.0] Nezobrazují se tlačítka Odpovědět, Citovat ...
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Heeeej fakt som si myslel že na stránke ktorá má v hlavičke "podpora diskusného systému phpBB" by mi niekto mohol pomôcť...
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Veľmi radi Ti pomôžeme, ale nemôžeme za to, že nevieš hľadať. Návody a tutoriály sa tu nachádzajú, takže HĽADAJ 
WhiteWolfSix (WW6)
Teď jsem to znovu vysvětloval kupříkladu zde:
http://www.phpbb.cz/viewtopic.php?f=51& ... 305#p54305
http://www.phpbb.cz/viewtopic.php?f=51& ... 305#p54305
Okej všetko som si pečlivo prešiel a pozrel. Ale stále mám jeden problém. Je to v tlačítkach. Aj keď som dal do nainštalovanej témy české tlačítka, tak sa nezobrazujú. Zobrazujú sa len anglické a to aj vtedy, keď je jezak fóra v češtine. Pokiaľ zmením default jazyk fóra na češtinu (teda nie British English), tak sa nezobrazujú už ani tie anglické.
Ako bonus mám nastavené registrácie potvrdzované adminom, ale keď robím registráciu v poslednom kroku sa vyhodí biela obrazovka a mne ako adminovi nepríde mail. (Nemám SMTP, mal by som ho zapnúť ?)
Testfórum je na http://www.tymovy.chytrak.cz
Za pomoc vopred ďakujem
Ako bonus mám nastavené registrácie potvrdzované adminom, ale keď robím registráciu v poslednom kroku sa vyhodí biela obrazovka a mne ako adminovi nepríde mail. (Nemám SMTP, mal by som ho zapnúť ?)
Testfórum je na http://www.tymovy.chytrak.cz
Za pomoc vopred ďakujem
Naposledy upravil(a) LeBaux dne pát 12. říj 2007 17:15:36, celkem upraveno 1 x.
V tom případě je to nastavenými oprávněními:
Použij postup, který jsem uvedl o příspěvek víš. Je tam i návod kde se nastavují oprávnění.You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
Preto som sem dal aj login, prístupy sú nastavené ale pre guestov je zakázané hocičo. Zaloguj sa ako admin a objaví sa Ti obsah fóra. Téma aj s tlačítkami aj ini súborom je nahraná. Keď zmeníš default jazyk na češtinu, všetky tlačítka zmiznú.
Mě se ty tlačítka zobrazí s tím účtem, jak v angličtině, tak v češtině. Zkus promazat cache svýho prohlížeče.
Zmazal som cache, dokonca som skúsil iný prehliadač. A zmenil som default jazyk na češtinu. Vidíš tam teraz tie gombíky ? A ak áno, maly by byŤ po česky, ale niesu (pritom som ich tam nahral)
(mimochodom ďakujem, že mi pomáhaš)
(mimochodom ďakujem, že mi pomáhaš)
Ok tak som to vyriešil za pomoci týpka zo slovenského fóra. Chyba bola samozrejme vo mne, pretože som zložku cs pomenoval cz, takže som idiot. :flush: Každí kdo by mal s týmto problémy, nech sa obráti na mňa, nabil som v oblasti čudlíkov nevídané skilly
Thanks to phpbb cz support team and phpbb sk support team
-
darth vader
mozna by bylo vhodne pro ostatni, kteri si porad lamou hlavu cim to je, ze nemaji ty ikonky... Urcite jste si precetli vsechno tady v tom foru, ale porad vam to neslo.. Nemusite nad nicim tezce premyslet, jen tady asi vznikl problem s tim, ze v prvnim postu tady je, ze mate prekopirovat slozku cs, kdezto ve skutecnosti jde o slozku cz ... takze pokud si rozbalite soubory co jsou prilozeny vyse, tak si prepiste tu slozku na cz a muzete z vesela psat... docela me zarazi, ze to tady nenapsal nekdo z moderatoru drive
mejte se
Je to cs, ne cz.
ISO kód české republiky, resp. češtiny je cs, pod stejným označením publikujeme překlad i na phpBB.com a na odkazech k stažení zde.
Kód cz používali jiní překladatelé trojky, ten kód ale není správný..
ISO kód české republiky, resp. češtiny je cs, pod stejným označením publikujeme překlad i na phpBB.com a na odkazech k stažení zde.
Kód cz používali jiní překladatelé trojky, ten kód ale není správný..
nechal jsem si instalovat style Black Pearl + cestinu a taky tam nemam ty tlacitka...daji se ty subsilver pouzit?
je tu nekde navod kam je pak nahrat aby slo vkladat prispevky atd.?
sry ale jsem dost velka lama a umim jen trochu administrovat pres prohlizec
je tu nekde navod kam je pak nahrat aby slo vkladat prispevky atd.?
sry ale jsem dost velka lama a umim jen trochu administrovat pres prohlizec
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Dúfam, že nie si až taký lama, aby si nevedel čítať a hľadať. Všetko čo potrebuješ vedieť je tu už popísané, takže hľadaj a čítaj.Gabret píše:sry ale jsem dost velka lama a umim jen trochu administrovat pres prohlizec
WhiteWolfSix (WW6)
Asi joWhiteWolfSix píše: Dúfam, že nie si až taký lama, aby si nevedel čítať a hľadať. Všetko čo potrebuješ vedieť je tu už popísané, takže hľadaj a čítaj.
http://www.amrita.cz/viewtopic.php?f=3&t=3
Znamená to že jiná verze těch tlačítek není?