Obecná diskuse
-
George-Czech
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, ja totiz stehuju forum, ale protoze plusko ktery sem doted pouzival na novym hostingu (banan.cz) nefunguje, musim zacit odznova, moc mi to nevadi, naskytla se tak prilezitost k novym zmenam, tak nainstaluju starou verzy a doufam ze teda udelaj upgrade abych nemusel zacinat odznova podruhy... *03*
-
George-Czech
- Kontaktovat uživatele:
- Darth_Yoda
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Nielen to. Už rozdiel medzi Beta1 a Beta2 bol taký, že bolo Beta 2 nutné inštalovať od základu. Takže ak nie si vyslovene macher na phpbb a hlavne ak si sa nepodieľal na jeho vývoji, t.j. poznáš systém ako svoje topánky, neradil by som Ti tak ako aj všetci profíci na phpbb.com bežať na Beta2 v ostrej prevádzke. Software označovaný ako Beta je považovaný za testovaciu verziu, u ktorej sa predpokladajú mnohé problémy s celkovou integritou programu. Na druhej strane, ak si adrenalínový typ človeka a máš aj adrenalínových prispievateľov na fóre, tak niet čo riešiť. *08*
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Ja som si nainštaloval Betu na testovanie. Je tam kopec nastavení, ktoré sa museli v 2.xx doinštalovávať. Ale inač vyzerá dobre. Ide rýchlo...takže sa tzeším na ostrú verziu. Len prevod bude ťažší...mám asi 15 modov *12* .
Len tak naokraj, pridal som tam nejaké nové fóra, ale nechce mi ich zobraziť. Stále mi zobrazí iba to prvé...TEST forum. Neviete prečo?
Len tak naokraj, pridal som tam nejaké nové fóra, ale nechce mi ich zobraziť. Stále mi zobrazí iba to prvé...TEST forum. Neviete prečo?
Ano, vím proč se ti to nechce zobrazit ;) , v administraci v sekci Forums to nastavíš v podsekci Forum Permissions. Trvalo mi to taky dyl než sem si zvyknul na tenhle systém, ale už se tam vyznám a je to lepší než ve 2jce *02* .
Btw stal sem se taky bláznem a použiju betu2 na ostré fórum. Když to bude chtít někdo hacknout tak to hackne vzdycky at to je plna verze nebo beta *16* .
Btw stal sem se taky bláznem a použiju betu2 na ostré fórum. Když to bude chtít někdo hacknout tak to hackne vzdycky at to je plna verze nebo beta *16* .
-
George-Czech
- Kontaktovat uživatele:
-
lordmystic
Take jsem si stahnul betu a jako diskusní fórum se mi to moc líbí oproti dvojce. Obsahuje to spoustu již integrovaných vylepšení, pro mě třeba absolutně podstatný mod příloh. U těch se ještě zastavim, současný systém příloh je katastrofální snad na všech fórech. Pokud chci více obrázků rovnou s náhledama, zobrazuje se to vošklivě pod sebou. Proto jsem si předělal části kódu a už se mi zobrazují nejdříve přílohy co nemají náhledy (tedy vše krom obrázků) a pak obrázky v náhledech pěkně vedle sebe. Upravil jsem také velikost náhledů, vytváří se se stejnou výškou, takže je vše pěkně vyrovnáno v řadě. Kdyby měl něko někdy časem na ostré verzi zájem, klidně dejte vědět, rád toto vylepšení pošlu.
Jinak změny k lepšímu, bude trošku složitější konfigurace fóra, ale zase promakanější s možností lepšího oprávnění a kontroly běhu celého fóra. Na velká až giga fóra je to ideální, pro malé fórum kde budou dvě kategorie se vyplatí spíše nějaké jiné nebo dvojku...
Jinak změny k lepšímu, bude trošku složitější konfigurace fóra, ale zase promakanější s možností lepšího oprávnění a kontroly běhu celého fóra. Na velká až giga fóra je to ideální, pro malé fórum kde budou dvě kategorie se vyplatí spíše nějaké jiné nebo dvojku...
tak jsem koukal,ze uz nektera fora se odhodlala a prechazeji na verzi 3.0.
Treba http://forum.beryl-project.org/
no treba uz to ma smysl, kdyz se uz objevil konverzni nastroj mezi beta verzemi,ze je treba uz na case dat si praci na prechod verze 3.0
co myslite?
Treba http://forum.beryl-project.org/
no treba uz to ma smysl, kdyz se uz objevil konverzni nastroj mezi beta verzemi,ze je treba uz na case dat si praci na prechod verze 3.0
co myslite?
Neposkytuji podporu pres jabber ani SZ. - na to je tu toto fórum.
Left 4 Dead 1 & 2 - vše o těchto kooperativních hrách od Valve
www.v31.cz - místo pro Váš odpočinek
SuperFórum.cz - trošku velké fórum :)
Left 4 Dead 1 & 2 - vše o těchto kooperativních hrách od Valve
www.v31.cz - místo pro Váš odpočinek
SuperFórum.cz - trošku velké fórum :)
- R-stick
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že na novou verzi má smysl jen nový začínající projekt. To, že existruje už konverze je sice hezká věc, ale ten, kdo chce, aby mu fórum jelo, se na to vybodne - z důvodu, že není ještě jisté, co všechno se ve final verzi bude měnit. Přetahat data z namodovaného fóra totiž nebude žádná sranda.
http://www.rstick.com -bubenické paličky
http://www.sferabubeniku.info - bubenické diskusní fórum.
NEPOSKYTUJI podporu přes soukromé zprávy a mail. => ptejte se na fóru.
http://www.sferabubeniku.info - bubenické diskusní fórum.
NEPOSKYTUJI podporu přes soukromé zprávy a mail. => ptejte se na fóru.