JAK PŘEKOPÍROVAT OBSAH FÓRA DO EXCEL/WORD
Re: JAK PŘEKOPÍROVAT OBSAH FÓRA DO EXCEL/WORD
Samozřejmě, že je názor jako názor. Proč dělat něco jednoduše, když to jde složitě.
Předložil jsem varianty možného řešení a tu nejúčinnější zpracoval. Je na uživateli jakou cestu zvolí.
Pokud budeme vědět o co vlastně uživatel usiluje, lze to jednoduše do scriptu dopracovat podle konkrétních požadavků.
Uživatel si to již zřejmě vyřešil po svém, soudím podle reakcí v tomto topiku.
P.S.
Osobně nechápu, proč radíte takové složitosti, když je řešení hotové a je jen a jen na uživateli jakou cestu si zvolí.
Předložil jsem varianty možného řešení a tu nejúčinnější zpracoval. Je na uživateli jakou cestu zvolí.
Pokud budeme vědět o co vlastně uživatel usiluje, lze to jednoduše do scriptu dopracovat podle konkrétních požadavků.
Uživatel si to již zřejmě vyřešil po svém, soudím podle reakcí v tomto topiku.
P.S.
Osobně nechápu, proč radíte takové složitosti, když je řešení hotové a je jen a jen na uživateli jakou cestu si zvolí.
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny
[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny
[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup
-
Simon_Sez
Děkuji oběma moc za rady, ze všech jsem si něco vzal a došel zdárného konce.
diky
diky