Ajax Chat a smajlici
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.
Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.
Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Re: Ajax Chat a smajlici
Ten už nainstalovanej mám ajax chat používám jako druhý chat jen pro mody a adminy! A obraceně to mít nechci....proto jsem se takhle ptal.... 
Ten online list sa vyberá podľa toho, kto je na index-e, tak preto tam sú aj užívatelia, inak ho ale nevidia. No a úprava by to bola asi trochu náročná, lebo v tých tabuľkách je iba user_id, nie user_type, nie to ešte tabuľka skupín. Neviem čo ti na tom vadí, však moderátori a admini majú iné farby, tak to vidíš...
🔔
Browser & Mobile Notifications Extension
Nyní také podpora Safari (macOS i iOS)
Browser & Mobile Notifications Extension
Nyní také podpora Safari (macOS i iOS)
jo v poho chapu to, jen jsem myslel že úprava by nebyla nějak náročná...a šlo by to udělat bez problému jelikož nejsem žádnej profík... 
Ješte se zároveň zeptám na ajax chatu mi nejdou odesílat některé písmena jedná se jen o tyto : ě č ř
Vůbec nechápu proč... neví někdo za jakého důvodu to může být... kodování mám UTF-8
Ješte se zároveň zeptám na ajax chatu mi nejdou odesílat některé písmena jedná se jen o tyto : ě č ř
Vůbec nechápu proč... neví někdo za jakého důvodu to může být... kodování mám UTF-8