RedBar

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
grissom

Re: RedBar

Příspěvek od grissom » čtv 23. říj 2008 22:33:52

WhiteWolfSix píše:Prečítaj si moju poslednú vetu v tomto príspevku: http://www.phpbb.cz/viewtopic.php?p=75827#p75827
I po pridani nazvu , linku a te barvy . Pote cache i ten cache v sablonach . Me nenaskoci v obsahu fora ten novy panel .. 8-|

WhiteWolfSix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WhiteWolfSix » pát 24. říj 2008 8:40:28

Spravil si modifikáciu správnych súborov?
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)

grissom

Příspěvek od grissom » sob 25. říj 2008 2:13:37

WhiteWolfSix píše:Spravil si modifikáciu správnych súborov?
Ahojda , tak uz jsem na to cca pri 8. instalaci prisel kde je error...

Takze to funguje ,,, akorat jsem neprisel na to kde nastavit podbarveni te listy jako mas treba modrou pod napisem : * Uživatelský panel (0 nových zpráv) • Zobrazit vaše příspěvky * A zvetseni / zmenseni toho pisma kterym to tam je ..

Moc moc dekuji :-)

WhiteWolfSix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WhiteWolfSix » sob 25. říj 2008 7:15:15

grissom píše:Ahojda , tak uz jsem na to cca pri 8. instalaci prisel kde je error...
nj, väčšinou sa učíme na vlastných chybách... a kde bol ten error?
grissom píše:Takze to funguje ,,, akorat jsem neprisel na to kde nastavit podbarveni te listy jako mas treba modrou pod napisem : * Uživatelský panel (0 nových zpráv) • Zobrazit vaše příspěvky * A zvetseni / zmenseni toho pisma kterym to tam je ..

prosilver má nastavené farby v súbore colours.css
WhiteWolfSix (WW6)

grissom

Příspěvek od grissom » sob 25. říj 2008 17:51:15

WhiteWolfSix píše:
grissom píše:Ahojda , tak uz jsem na to cca pri 8. instalaci prisel kde je error...
nj, väčšinou sa učíme na vlastných chybách... a kde bol ten error?
grissom píše:Takze to funguje ,,, akorat jsem neprisel na to kde nastavit podbarveni te listy jako mas treba modrou pod napisem : * Uživatelský panel (0 nových zpráv) • Zobrazit vaše příspěvky * A zvetseni / zmenseni toho pisma kterym to tam je ..

prosilver má nastavené farby v súbore colours.css
Ahojda, nikde nebylo napsano po instalaci install.xml souboru se podivejte a instalujte i druhy soubor prosilver.xml v adresari templates nahodou me to napadlo si projit ostatni soubory co v nich je za kody kdyz jsem nasel kod na EN strankach pres to ze moc english neznam a tam jsem nasel ne php ale html kod na to aby po kliknuti se to otviralo v novych oknech ci zalozkach... Jenom takove nedopatreni. Kazdopadne i Ty jsi pomohl

grissom

Příspěvek od grissom » sob 25. říj 2008 18:19:58

Tam v tom colours,css jsem i skusil nejake ty barvy hodit co maji ostatni polozky

.redbar {
background-color: #12A3EB;
background-image: url("{T_THEME_PATH}/images/bg_list.gif");
}

Barvy co jsem zkousel : cadceb , #0076b1, #12A3EB, #ECF1F3 , co jsem nasel u jinych radku.

pak prehrat na webu , vymazat cache i ten cache co maji sablony a ma to stale byly podklad ten link co tam je tak jsem zatim do vyreseni dal TEST, take jsem nenasel radek kde se meni velikost a jestli tucne ci pismo vseobecne. Aby nasledne linky byly vyrazne jako to je na webu te modifikace.

Dekuji moc , predem.
Přílohy
redbar.jpg

WhiteWolfSix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WhiteWolfSix » ned 26. říj 2008 14:27:57

Pri častej úprave štýlov a hlavne dát v css si zapni v ACP rekompiláciu zastaralých súčastí štýlov (v sekcii zaťaženie servera). Inak musíš zakaždým vykonať obnovu štýlu v ACP na karte Štýly.
WhiteWolfSix (WW6)

grissom

Příspěvek od grissom » pon 27. říj 2008 0:53:08

WhiteWolfSix píše:Pri častej úprave štýlov a hlavne dát v css si zapni v ACP rekompiláciu zastaralých súčastí štýlov (v sekcii zaťaženie servera). Inak musíš zakaždým vykonať obnovu štýlu v ACP na karte Štýly.
Ahojda, po zapnuti funkce v zatizeni serveru se to rozbehlo ..
Pokousel jsem se najit nejaky programek ktery kde vyberes barvu ti to hodi v kodu ktery zadavas do stylu.css ? popripade budes mit nejakou barvu ciselnou RxGxY ktera ti to prevede na format barev v #xxxxx ?
Jinak asi kazdej kdo si otevrel tohle to tema musi asi s podobnymi problemy najit odpoved , a dle tveho uvazeni bych to asi nejako zkratil souhrunem do jednoho prispevku kdyz se deje to udelam tohle? atd... a nejak tu dlouhou diskuzy udelat prehlednou .. Ale to uz Ti nechci mluvit do Tve prace.. Myslim si ze kdyz by jsi mel u nicku pod pejskem tlacitko donate tak mnoho lidi by ti urco neco poslala za takovou dobrou pomoc... Grissom

WhiteWolfSix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WhiteWolfSix » pon 27. říj 2008 7:41:41

Stiahni si program ColorPic_v41, http://www.iconico.com/colorpic/

P.S.: Vďaka za ocenenie.
WhiteWolfSix (WW6)

Ďuri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ďuri » pon 27. říj 2008 16:19:29

Do Firefoxu je rozsirenie ColorZilla.
Z rgb farbu prevadzas prevodom z desiatkovej na sestnastkovu sustavu.

WhiteWolfSix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WhiteWolfSix » pon 27. říj 2008 19:13:40

Nie každý používa FF.
WhiteWolfSix (WW6)

Zdendas

Příspěvek od Zdendas » úte 11. lis 2008 4:10:16

Mám stejný problém... vše nainstalováno korektně, možnost editace redbaru v administraci (vložil jsem dva odkazy a provedl jsem i kontrolu db) několikrát vyčistil cache (upravoval jsem šablony, takže jsem tak jako tak to dělal asi 5x) a stejně se mi na veřejném lišta nikde nezobrazuje...

zdendas

Příspěvek od zdendas » úte 11. lis 2008 4:13:17

A tak už nic... nějak sem přehlédl kód co se musí vložit do overall_header.html
problém vyřešen

Degi

Příspěvek od Degi » pon 02. bře 2009 0:37:53

Zdravim, indyž jsem zkoušel hafo věcí, tak mi to stehně nejde, lišta tam je ale nic v ni neni! viz www.skodabazar.uvadi.cz děkuji předem za každou pomoc!

Degi

Příspěvek od Degi » pon 02. bře 2009 16:25:12

Nevíte někdo co s tim? co je tam za chybku? děkuji

Zamčeno