I po pridani nazvu , linku a te barvy . Pote cache i ten cache v sablonach . Me nenaskoci v obsahu fora ten novy panel ..WhiteWolfSix píše:Prečítaj si moju poslednú vetu v tomto príspevku: http://www.phpbb.cz/viewtopic.php?p=75827#p75827
RedBar
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.
Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.
Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Re: RedBar
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Spravil si modifikáciu správnych súborov?
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Ahojda , tak uz jsem na to cca pri 8. instalaci prisel kde je error...WhiteWolfSix píše:Spravil si modifikáciu správnych súborov?
Takze to funguje ,,, akorat jsem neprisel na to kde nastavit podbarveni te listy jako mas treba modrou pod napisem : * Uživatelský panel (0 nových zpráv) • Zobrazit vaše příspěvky * A zvetseni / zmenseni toho pisma kterym to tam je ..
Moc moc dekuji
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
nj, väčšinou sa učíme na vlastných chybách... a kde bol ten error?grissom píše:Ahojda , tak uz jsem na to cca pri 8. instalaci prisel kde je error...
prosilver má nastavené farby v súbore colours.cssgrissom píše:Takze to funguje ,,, akorat jsem neprisel na to kde nastavit podbarveni te listy jako mas treba modrou pod napisem : * Uživatelský panel (0 nových zpráv) • Zobrazit vaše příspěvky * A zvetseni / zmenseni toho pisma kterym to tam je ..
Moc moc dekuji
WhiteWolfSix (WW6)
Ahojda, nikde nebylo napsano po instalaci install.xml souboru se podivejte a instalujte i druhy soubor prosilver.xml v adresari templates nahodou me to napadlo si projit ostatni soubory co v nich je za kody kdyz jsem nasel kod na EN strankach pres to ze moc english neznam a tam jsem nasel ne php ale html kod na to aby po kliknuti se to otviralo v novych oknech ci zalozkach... Jenom takove nedopatreni. Kazdopadne i Ty jsi pomohlWhiteWolfSix píše:nj, väčšinou sa učíme na vlastných chybách... a kde bol ten error?grissom píše:Ahojda , tak uz jsem na to cca pri 8. instalaci prisel kde je error...
prosilver má nastavené farby v súbore colours.cssgrissom píše:Takze to funguje ,,, akorat jsem neprisel na to kde nastavit podbarveni te listy jako mas treba modrou pod napisem : * Uživatelský panel (0 nových zpráv) • Zobrazit vaše příspěvky * A zvetseni / zmenseni toho pisma kterym to tam je ..
Moc moc dekuji
Tam v tom colours,css jsem i skusil nejake ty barvy hodit co maji ostatni polozky
.redbar {
background-color: #12A3EB;
background-image: url("{T_THEME_PATH}/images/bg_list.gif");
}
Barvy co jsem zkousel : cadceb , #0076b1, #12A3EB, #ECF1F3 , co jsem nasel u jinych radku.
pak prehrat na webu , vymazat cache i ten cache co maji sablony a ma to stale byly podklad ten link co tam je tak jsem zatim do vyreseni dal TEST, take jsem nenasel radek kde se meni velikost a jestli tucne ci pismo vseobecne. Aby nasledne linky byly vyrazne jako to je na webu te modifikace.
Dekuji moc , predem.
.redbar {
background-color: #12A3EB;
background-image: url("{T_THEME_PATH}/images/bg_list.gif");
}
Barvy co jsem zkousel : cadceb , #0076b1, #12A3EB, #ECF1F3 , co jsem nasel u jinych radku.
pak prehrat na webu , vymazat cache i ten cache co maji sablony a ma to stale byly podklad ten link co tam je tak jsem zatim do vyreseni dal TEST, take jsem nenasel radek kde se meni velikost a jestli tucne ci pismo vseobecne. Aby nasledne linky byly vyrazne jako to je na webu te modifikace.
Dekuji moc , predem.
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Pri častej úprave štýlov a hlavne dát v css si zapni v ACP rekompiláciu zastaralých súčastí štýlov (v sekcii zaťaženie servera). Inak musíš zakaždým vykonať obnovu štýlu v ACP na karte Štýly.
WhiteWolfSix (WW6)
Ahojda, po zapnuti funkce v zatizeni serveru se to rozbehlo ..WhiteWolfSix píše:Pri častej úprave štýlov a hlavne dát v css si zapni v ACP rekompiláciu zastaralých súčastí štýlov (v sekcii zaťaženie servera). Inak musíš zakaždým vykonať obnovu štýlu v ACP na karte Štýly.
Pokousel jsem se najit nejaky programek ktery kde vyberes barvu ti to hodi v kodu ktery zadavas do stylu.css ? popripade budes mit nejakou barvu ciselnou RxGxY ktera ti to prevede na format barev v #xxxxx ?
Jinak asi kazdej kdo si otevrel tohle to tema musi asi s podobnymi problemy najit odpoved , a dle tveho uvazeni bych to asi nejako zkratil souhrunem do jednoho prispevku kdyz se deje to udelam tohle? atd... a nejak tu dlouhou diskuzy udelat prehlednou .. Ale to uz Ti nechci mluvit do Tve prace.. Myslim si ze kdyz by jsi mel u nicku pod pejskem tlacitko donate tak mnoho lidi by ti urco neco poslala za takovou dobrou pomoc... Grissom
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
WhiteWolfSix (WW6)
Do Firefoxu je rozsirenie ColorZilla.
Z rgb farbu prevadzas prevodom z desiatkovej na sestnastkovu sustavu.
Z rgb farbu prevadzas prevodom z desiatkovej na sestnastkovu sustavu.
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Nie každý používa FF.
WhiteWolfSix (WW6)
-
Zdendas
Mám stejný problém... vše nainstalováno korektně, možnost editace redbaru v administraci (vložil jsem dva odkazy a provedl jsem i kontrolu db) několikrát vyčistil cache (upravoval jsem šablony, takže jsem tak jako tak to dělal asi 5x) a stejně se mi na veřejném lišta nikde nezobrazuje...
-
zdendas
A tak už nic... nějak sem přehlédl kód co se musí vložit do overall_header.html
problém vyřešen
problém vyřešen
Zdravim, indyž jsem zkoušel hafo věcí, tak mi to stehně nejde, lišta tam je ale nic v ni neni! viz www.skodabazar.uvadi.cz děkuji předem za každou pomoc!
Nevíte někdo co s tim? co je tam za chybku? děkuji