[phpBB 3.x.x] Nezobrazují se tlačítka Odpovědět, Citovat ...
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Re: [phpBB 3.x.x] Nezobrazují se tlačítka Odpovědět, Citovat ...
Taky mě nefungují. Marně hledám, kde to je
ProSilveru tam nejsou ty tlačítka Nová téma, odpovědět a podobně. Je tam jen text, ale obrázky u toho nejsou. Zmizely, když jsem dal 3.0.5, v 3.0.4 fungovaly ...
Zkus obnovit imageset a theme složku toho stylu..
Neposkytuji podporu pres jabber ani SZ. - na to je tu toto fórum.
Left 4 Dead 1 & 2 - vše o těchto kooperativních hrách od Valve
www.v31.cz - místo pro Váš odpočinek
SuperFórum.cz - trošku velké fórum :)
Zdravím. stáhl jsem si na FTP ty tlašítka. Mam je tma volne v adresáři Imageset a s configem je tam sloška CS ale tlačítka se nezobrazují kde je chyba ?
Máš to ve správném, právě aktivním stylu? Zkontroluj ještě oprávnění.
Lvlup.cz - nový český herní web...
Celou tuto problematiku jsem neprolézal, ale když koukám, že to není stále vyřešené, zkoušel někdo, jestli není problémem v napadení fóra?
Například když jsem měl problém s JS:Redirector-AM [Trj], tak příznakem při zobrazení bylo, že se přestaly zobrazovat obrázky z určité složky. Místo nich tam byl podstrčen tenhle trojan. Kdyžtak řešilo se to tady
Například když jsem měl problém s JS:Redirector-AM [Trj], tak příznakem při zobrazení bylo, že se přestaly zobrazovat obrázky z určité složky. Místo nich tam byl podstrčen tenhle trojan. Kdyžtak řešilo se to tady
Re: [phpBB 3.x.x] Nezobrazují se tlačítka Odpovědět, Citovat
Necetl jsem celou diskuzi, protoze je rozsahla.
Kazdopadne, pokud si stahnu cestinu :
Čeština pro phpBB 3.0.7
- neobsahuje ceske tlacitka
Pokud si stahnu variantu forum s prekladem :
phpBB 3.0.7 + překlad
- opet neobsahuje tlacitka (resp napr : kdyz si prochazim slozku themes, prosilver, images ... neni slozka cs ani v tom zipu
kazdopadne, drive installoval z phpBB 3.0.5 + překlad a tlacitka jsem mel myslim v pohode (odtud jsem si zkopiroval i k phpBB 3.0.7 + jen cestina) ... tj. z jineho serveru, ktery jsem delal.
Nebylo by spatne pripadne dat odkaz ke stazeni jen tlacitek do sekce Stahnout, nebo nekam vice na oci.
Xaim
Rad bych i podekoval lidem podilejicich se na techto strankach za jejich pomoc a podporu.
Kazdopadne, pokud si stahnu cestinu :
Čeština pro phpBB 3.0.7
- neobsahuje ceske tlacitka
Pokud si stahnu variantu forum s prekladem :
phpBB 3.0.7 + překlad
- opet neobsahuje tlacitka (resp napr : kdyz si prochazim slozku themes, prosilver, images ... neni slozka cs ani v tom zipu
kazdopadne, drive installoval z phpBB 3.0.5 + překlad a tlacitka jsem mel myslim v pohode (odtud jsem si zkopiroval i k phpBB 3.0.7 + jen cestina) ... tj. z jineho serveru, ktery jsem delal.
Nebylo by spatne pripadne dat odkaz ke stazeni jen tlacitek do sekce Stahnout, nebo nekam vice na oci.
Xaim
Rad bych i podekoval lidem podilejicich se na techto strankach za jejich pomoc a podporu.
Já věděl, že jsem na něco zapomněl.. Přidám je tam..
Navíc samotná tlačítka jsou dostupná i na domovské stránce phpbb.com a to: http://www.phpbb.com/languages/
//Aktualizoval jsem tu verzi i tady..
Navíc samotná tlačítka jsou dostupná i na domovské stránce phpbb.com a to: http://www.phpbb.com/languages/
//Aktualizoval jsem tu verzi i tady..
Neposkytuji podporu pres jabber ani SZ. - na to je tu toto fórum.
ja jsem mel podobnej problem, ale vyresil jsem ho zasahem do kodu kde jsem nasel chybu v adrese k obrazkum ;) misto pozadovanyho jmena slozky cs tam bylo en nebo naopak zkus to taky prenastavit myslim ze v configu ;) hodne stesti
-
Starbucg
- Kontaktovat uživatele:
A proč to proboha řešit úpravou v kódu? Vždyť stačí ve složce /styles/váš styl/imageset/ složku s názvem en přejmenovat na cs.
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Premenovávanie zložky en na cs nie je systémovým riešením problému. Riešením je vytvoriť zložku cs, ktorá bude obsahovať príslušné súbory.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
-
Tomas_2002
Ahoj všichni, jen jsem se chtěl zeptat. Myslíte, že je možné, že by mi chybělo jen jediné tlačítko ? Je to tlačítko pro Editaci. V právech to mám povoleno a na foru vidím že mohu editovat své příspěvky, ale bohužel tlačídlo nikde ...
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Všetko je možné. Ak by došlo k poškodeniu tohto súboru počas prenosu na server, v takom prípade by sa tlačidlo nezobrazilo.
WhiteWolfSix (WW6)
a kde se vlastně stala chyba, že se nezobrazují české tlačítka? ted to taky řeším a stále se nezobrazují 
tak už se zobrazují, ale jen ostatní uživatelům, ale ne mi jako adminovi

tak už se zobrazují, ale jen ostatní uživatelům, ale ne mi jako adminovi
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Hm... žeby to bolo zle nastavenými oprávneniami?
WhiteWolfSix (WW6)