Zdravím, po přesunu na nový hosting se mi neoběvuje ověřovací kod při registraci.. CHMOD jsem u složek kontroval, soubory byly přesunuty všechny, takže nevím čím by to mohlo být... Díky mnohokrát za radu...
P.S.: Když už jsem u toho, tak přidám ještě jeden dotaz. Po přesunu se mi nezobrazuje nahraný obrázek do galerie.. Nahrání sic proběhne v pořádku, ale místo obrázku je jen holý rámeček, ani ne v rozměrech náhledu a obrázku.. Pokud by někdo věděl, čím by to mohlo být, tak děkuji...
Ověřovací kod
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ověřovací kod
Nemáš aktívnu GD lib... Overíš si to v administrácii fóra kliknutím na link Informace o PHP. Hľadaj tabuľku gd a v nej položku napr. GD Support. Musí byť enabled, aby bola aktívna. Ak nebude aktívna, musíš požiadať podporu webhostingu o zapnutie tejto funkcie. S tým súvisí aj Tvoj druhý problém.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Díky moc, už to jde v pohodě...
moze s tymto suvisiet aj nezobrazovanie avatarov?
Áno, to určite.
🔔
Browser & Mobile Notifications Extension
Nyní také podpora Safari (macOS i iOS)
Browser & Mobile Notifications Extension
Nyní také podpora Safari (macOS i iOS)
tak ja to mam takto ale avatary ani overovaci kod sa nezobrazuje
GD Support enabled
GD Version bundled (2.0.34 compatible)
FreeType Support enabled