v psd a chcel by som sa opitat ci moze byt stychto spravene tlacitko nova temaX-treme tlacitka
Pravidla fóra
Při popisu chyb uvádějte přesný název stylu, verzi (pokud je známá) a zdroj, ze kterého jste styl stáhli.
Při popisu chyb uvádějte přesný název stylu, verzi (pokud je známá) a zdroj, ze kterého jste styl stáhli.
X-treme tlacitka
stiahol som X-treme style a mam tlacitka
v psd a chcel by som sa opitat ci moze byt stychto spravene tlacitko nova tema
v psd a chcel by som sa opitat ci moze byt stychto spravene tlacitko nova tema-
Kamahl
- Kontaktovat uživatele:
Re: X-treme tlacitka
Môže. Prepíš text a ulož to ako tlačítko Nová téma. Ale nezabudni v cfg súbore prepísať rozmery tlačítka v pixeloch (v prípade že sa rozmer líši od pôvodného tlačítka Nová téma)
dakujemKamahl píše:Môže. Prepíš text a ulož to ako tlačítko Nová téma. Ale nezabudni v cfg súbore prepísať rozmery tlačítka v pixeloch (v prípade že sa rozmer líši od pôvodného tlačítka Nová téma)

-
Kamahl
- Kontaktovat uživatele:
Ak by sa ti chcelo, potom čo takto spravíš všetky tlačítka, by si ich mohol uploadnuť k nám na fórum, aj pre iných užívateľov 
Kamahl píše:Ak by sa ti chcelo, potom čo takto spravíš všetky tlačítka, by si ich mohol uploadnuť k nám na fórum, aj pre iných užívateľov
jasna vec uz na tom pracujem
Prelozil so tlačitka na X-treme styl Moderator control panel a Administration control panel som neprekladal hadam to pochopy kazdy Je to prelozene tak ze mate obsah slovensky a ked nabehnete na tlačitko myšou tak je anglicky. Instalovat do X-Treme -theme -images -buttons

jaký program jsi použil na úpravu tlačítek? Mě totiž vždy zmizí průhlednost a je to v pytli 
.: Artemian :.
Web-admin from the L2 server Elmoreden
TheFBclan :: WEB :: FORUM
Lineage ][ Elmoreden
Lineage ][ Elmoreden
Adobe photoshop cs3. Aka pruhlednost ti zmizne nechapem. Aky mas internetovy prehliadac tipujem IE vsak ak mas IE zmen na FirefoxArtemian píše:jaký program jsi použil na úpravu tlačítek? Mě totiž vždy zmizí průhlednost a je to v pytli
používám FF3, ale jakmile upravím ten PNG v nějakém editoru tak ta průhlednost kolem tlačítka prostě pak už není, vyplní se to barvou a pak mám tlačítka úplně mimo, ale já už se s tím nějak poperu 
.: Artemian :.
Lineage ][ Elmoreden
Lineage ][ Elmoreden
- gmvasek
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
Co máš za editor? malování pro editaci png není zrovna nejvhodnější...
RuneScape Wiki | Můj Twitter | CSRUNE fórum | Smixovo fórum o phpBB3 - lastRSS
NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptejte se zde
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.
NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptejte se zde
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.
Artemian píše:používám FF3, ale jakmile upravím ten PNG v nějakém editoru tak ta průhlednost kolem tlačítka prostě pak už není, vyplní se to barvou a pak mám tlačítka úplně mimo, ale já už se s tím nějak poperu
Pokud chceš napiš SZ a bez problému ti to předělám ..