Uz jsem na wz.cz opravdu dlouho nic neinstaloval. Nedal by se pouzit aspon princip?
Pokud mas placeny hosting tak bych to neresil. Udelej to jako ja.
Na subdomene si experientuji a pak vysledky dam na domenu.
V instalaci se nedostanu ke 3. kroku
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Re: V instalaci se nedostanu ke 3. kroku
Naposledy upravil(a) sutr dne ned 20. dub 2008 22:16:00, celkem upraveno 1 x.
sutrus
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
To máš tak málo priestoru na platenom hostingu???? Ja som si v čase behu phpBB2 vytvoril vlastnú subdoménu s názvom test, na ktorej som nainštaloval Olympus a hneď sme ho s mojimi moderátormi mohli testovať. Staré phpBB2 fórum bežalo v nezmenenej podobe až do konverzie.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
-
tominosik
Děkuji. Subdoména mě ani sakra nenapadla! 
btw. vše jede.
btw. vše jede.
Resil jsem stejny problem a jednoduchym resenim bylo pouzit IE. Ve firefoxu jsem take nemel sanci dostat se ke tretimu kroku. Takze jsem na par minut vyuzil sluzby IE a np