Je tu ještě někdo kdo se věnuje phpbb?
Potřeboval bych na již existujícím foru nastavit následující:
1/ - Oprávnění for a subfor, uživatelů, skupin apod. (Fora a subfora jsou vytvořená)
2/ - Nová šablona
3/ - Vytvořit hodnosti a nastavení související s tím
4/ - SEO Mod + optimalizace
5/ - Nastavení proti spamu - Je tam několik set spamových příspěvků
6/ - Aktualizace phpbb3
7/ - Celkově forum osvěžit a dát mu směr.
Děkuji za případné nabídky a cenovou nabídku.
Vše prosím do zpráv.
Nasavení webu na phpbb3
Re: Nasavení webu na phpbb3
Asi by nebylo od věci napsat o jakou verzi phpBB se jedná, jaká šablona by to měla být (jedná se o vytvoření nové, nebo nějakou existující?)
Jinak k bodu 5. Tohle bych řešil otázkou, která se nastavuje v administraci - ochrana proti spambotům. Myslím, že se to tu probíralo v posledních letech mnohokrát. Prý docela dobře funguje tohle rozšíření.
Bod 7 by asi taky potřeboval trochu rozepsat.
Jinak k bodu 5. Tohle bych řešil otázkou, která se nastavuje v administraci - ochrana proti spambotům. Myslím, že se to tu probíralo v posledních letech mnohokrát. Prý docela dobře funguje tohle rozšíření.
Bod 7 by asi taky potřeboval trochu rozepsat.
- TheEilag
- Podpora

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den,
téma přesunuto z phpBB 3.3 < phpBB Podpora do Obecná diskuse > Pracovní příležitosti.
Prosím o uvedení všech potřebných údajů a dodržení pravidel.
Sekce Podpora není k tomu určená k diskuzím a hledáním někoho, kdo by za Vás něco naprogramoval.
Od toho tu máme sekci Pracovní příležitosti.
Je nutné uvést následující:
1. Doménu (adresu fóra)
2. Verzi fóra
3. Cenovou nabídku (alespoň by nebylo od věci uvést rozmezí, aby si pak někdo třeba neřekl o 100 000,-Kč či dokonce 1 000 000,-Kč), když neuvedete tuto základní informaci, málokdo se Vám ozve, či nabídne velmi vysokou cenu
Pravidla najdete zde.
téma přesunuto z phpBB 3.3 < phpBB Podpora do Obecná diskuse > Pracovní příležitosti.
Prosím o uvedení všech potřebných údajů a dodržení pravidel.
Sekce Podpora není k tomu určená k diskuzím a hledáním někoho, kdo by za Vás něco naprogramoval.
Od toho tu máme sekci Pracovní příležitosti.
Je nutné uvést následující:
1. Doménu (adresu fóra)
2. Verzi fóra
3. Cenovou nabídku (alespoň by nebylo od věci uvést rozmezí, aby si pak někdo třeba neřekl o 100 000,-Kč či dokonce 1 000 000,-Kč), když neuvedete tuto základní informaci, málokdo se Vám ozve, či nabídne velmi vysokou cenu
Pravidla najdete zde.
POSKYTUJI pouze placenou podporu přes Messenger/SZ a jiné komunikační protokoly.
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE A ČTĚTE PRAVIDLA před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.
NEŽÁDEJTE mne o úpravy/aktualizaci Vašeho fóra. Žádosti o aktualizace pište do fóra Pracovní příležitosti.
NEŽÁDEJTE o hledání módu/stylu/překladu, využijte funkci hledat.
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE A ČTĚTE PRAVIDLA před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.
NEŽÁDEJTE mne o úpravy/aktualizaci Vašeho fóra. Žádosti o aktualizace pište do fóra Pracovní příležitosti.
NEŽÁDEJTE o hledání módu/stylu/překladu, využijte funkci hledat.
Ahoj všem, psal jsem SZ, na nabídku, ale už jsem odpověď nedostal... Nicméně bych tyto úpravy udělal za recenzi a odkaz na mé fórum. Což je opravdu zadarmo. Nějak mám pocit, že phpbb tak nějak skomírá což mě mrzí a phpbb je opravdu pro mě srdcová zaležitost. Jako ukázku mého fóra mohu ukázat své nové fórum na kterém dělám a z 90% je hotové čekám na doplnění obsahu a změna loga a mohlo by být hotové. odkaz na fórum mohu poslat na do SZ kdyby ho chtěl někdo omrknout jelikož není veřejně přístupné nemohu ho prezentovat zde. Je potřeba požádat o pozvánku, aby se mohla provést registrace. Je to z několika důvodů které mohu popsat. Mějte se všichni co nejlépe a přeji, aby se phpbb zase trochu rozjelo, snad rok 2026 této unikátní platformě přinese více štěstíčka. Ahoj