Ahoj,
rád bych v phpbb 3.1 editoval vlastní zobrazení data a času, vím, že mohu toto nastavit v administraci. Ale rád bych si tu funkci někde centrálně upravoval tak, aby pokud je datum dnešní, či včerejší, se zobrazovalo místo data slovo DNES, resp. VČERA.
Takto:
DNES 15:20
VČERA 21:02
2.1.2016 8:00
Nenavedete mě, kde toto jednotně vyřešit?
Díky
Jak editovat data, čas témat/příspěvků do vlastního formátu?
-
Návťševník
Re: Jak editovat data, čas témat/příspěvků do vlastního form
To můžete nastavit v administraci v nastavení fóra v možnosti formát data. Na konci rozbalovací nabídky jsou možnosti, které začínají 'Před měně něž....' Pak si ještě pro sebe musíte změnit stejnou možnost v uživatelském panelu, protože tam pravděpodobně máte něco jiného. To musí udělat i ostatní zaregistrovaní uživatelé, ale hosté budou mít zobrazen čas tak jak je to nastaveno v administraci.
Díky za zprávu, zkusil jsem, nicméně v tomto administrátorském nastavení neudělám logiku DNES, VČERA, nebo ano? Zároveň bych chtěl, aby slovo DNES a VČERA bylo nějakým způsobem ostylované (zbarvené).
-
Návťševník
Mě se na testovacím fóru dnes zobrazí, když vyberu jednu z těch dvou možností.
Obarvení - asi by to šlo pomocí html v jazykovém souboru.
Obarvení - asi by to šlo pomocí html v jazykovém souboru.
Asi si nerozumíme, nebo dělám něco špatně já. Já potřebuji, aby funkce automaticky vyhodnocovala, že se jedná o dnešní, nebo včerejší datum a podle toho tam sama dosadila konkrétní slovo a za to čas. Pouze tehdy, pokud se nebude jednat o dnešní či včerejší datum, ze zobrazilo kompletní datum.
Nepotřebuji, aby u všech dat byl prefix "DNES", ale je u těch, kde skutečně je dnešní datum. Stejně tak "VČERA".
Nepotřebuji, aby u všech dat byl prefix "DNES", ale je u těch, kde skutečně je dnešní datum. Stejně tak "VČERA".