Abych byl konkretní a něco důležitého nezatajil
Měl jsem na serveru nainstalovanou ver.3.0.12 pro svoje testovací účely. Byla plně funkční, jen v ní nebyla všechna aktuální data (v DB). proto jsem se rozhodl, že update natrénuju na této testovací instalaci. Držel jsem se tohoto návoduhttp://www.angrezphoto.com/forum1/viewt ... 8ddf3f3ca5 Všechno proběhlo jednoduše a poměrně rychle. Výsledek byla funkční 3.1.6, ovšem s neaktuálními daty.
Pustil jsem se do update ostré verze 3.0.12 mého fora. Zazálohoval jsem jak soubory na serveru tak celou DB.
Opět jsem se držel předchozího postupu, ovšem z jiným výsledkem.
Abych byl upřimný, po 4 dnech už z toho mám v hlavě takový hokej, že přesně nevím jak spuštění prvního update DB dopadlo (myslím s jakou hláškou). Mám pocit, že to vypisovalo změny v DB a pak se to kouslo, prostě to nedělalo nic a nic s tím nešlo dělat.
Protože to však neproběhlo až do konce a momentální stav byl adresář s nakopírovanými soubory 3.1.6 a snad nějak částečně updatovaná DB, tak jsem všechno ( jak soubory, tak DB) nahradil zálohou 3.0.12. Forum se zase plně rozjelo ve verzi 3.0.12 a tak jsem se pustil znovu do update. Po spuštění update DB to jen přeblikně na tuto hlášku (v příloze). Přišel jsem na to, že v DB se s největší pravděpodobností nic nezmění, protože ver.3.0.12 s ní normálně funguje.
Několikrát jsem obnovil jak soubory, tak DB ze zálohy 3.0.12 a vždy se stejným výsledkem a stejnou hláškou.
Poradte někdo prosím. Vím, že chcu moc den před silvestrem (lidi mají spíš jiné myšlenky)
Mám však už 5tý den vypnuté forum a začímám být dost nervózní (naši uživatelé fora asi taky).
děkuju předem a moc