Mobily a optilamlizace vzhledu

Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané rozšíření a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Odpovědět
volani.webnode.cz

Mobily a optilamlizace vzhledu

Příspěvek od volani.webnode.cz » ned 01. bře 2015 22:24:26

tapatalk ? Je dobrý, používáte to? Nemám telefon s andoidem..
https://tapatalk.com/activate_tapatalk.php?plugin=phpbb

Jak optimalizovat web pro mobily? Je to potřeba?
Je něco lepšího pro staré telefony (nosika S40 s J2ME) než opera mini? :)

leschek
Kontaktovat uživatele:

Re: Mobily a optilamlizace vzhledu

Příspěvek od leschek » ned 01. bře 2015 23:00:28

volani.webnode.cz píše:Jak optimalizovat web pro mobily?
prosilver v phpBB 3.1 je responzivní, takže, podle mě, optimalizovaný.

dema

Příspěvek od dema » stř 02. zář 2015 23:14:42

Ahojte, prosim o radu. Uzivatel by rad aby na mobile vo web prehliadaci bolo forum zobrazovane bud klasicky ako na pc, pripadne ze by tam zobrazoval datum posledeho prispevku s nickom kto napisal, citujem:
na prehliadačoch v telefóne čo mám(opera,chrome) mi na hlavnej stránke zobrazuje iba jednotlive skupiny tém a množstvo podtém v nich, ale nevidím dátum posledného príspevku, potom keď sa rozkliknem ďalej na konkrétne témy už je to ok dá sa s tým niečo robiť?
Dakujem za reakcie.

leschek neprihl.

Příspěvek od leschek neprihl. » čtv 03. zář 2015 1:15:06

V nastavení kategorie jde povolit zobrazení aktivních témat, což sice nezapne "datum posledeho prispevku s nickom kto napisal", ale zobrazí to xy témat s posledními příspěvky v té kategorii.

Asi by to šlo i upravit v souboru forumlist_body.html (v šablonách vzhledu), kde je kód:

Kód: Vybrat vše

<!-- IF not S_IS_BOT -->
						<div class="responsive-show" style="display: none;">
							<!-- IF forumrow.CLICKS -->
								{L_REDIRECTS}{L_COLON} <strong>{forumrow.CLICKS}</strong>
							<!-- ELSEIF not forumrow.S_IS_LINK and forumrow.TOPICS -->
								{L_TOPICS}{L_COLON} <strong>{forumrow.TOPICS}</strong>
							<!-- ENDIF -->
						</div>
						<!-- ENDIF -->
do kterého (pravděpodobně někam za

Kód: Vybrat vše

{L_TOPICS}{L_COLON} <strong>{forumrow.TOPICS}</strong>
) by měl jít přidat datum posledního příspěvku a uživatelské jméno jeho autora. Ale nezkoušel jsem to, tak nemůžu říct, že to bude na 100% fungovat. Osobně bych spíš zvolil první možnost, kterou jde nastavit v administraci a není třeba upravovat kód.

Teoreticky by taky mohlo fungovat to, že kód, který jsem poslal, smažeš. Tím by se mělo zrušit v této části fóra responzivní zobrazení a tato část fóra by se měla zobrazit klasicky jako na PC. Ale opět jsem to nezkoušel.

Nakonec bude třeba pročistit cache fóra.

Bohužel jsem zatím neviděl vzhled, u kterého jde vybrat klasické zobrazení nebo mobilní zobrazení, ale asi by šlo udělat nový vzhled, u kterého by se smazali třídy způsobující responzivní zobrazení a uživatel by si mohl v uživatelském panelu tento vzhled vybrat.

dema

Příspěvek od dema » čtv 03. zář 2015 14:48:05

Leschek dakujem za vycerpavajucu odpoved. Do kodu velmi sprtat nechcem. Cakal som, ze niekde v nastaveniach bude zapnutie tlacidla na zobrazenie "Mobilne verzie" a "Klasickej verzie". Skoda, nic sa nedeje :)
Dakujem este raz.

Odpovědět