Tlacitko to se mi libi

Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
tygrikpbcz

Re: Tlacitko to se mi libi

Příspěvek od tygrikpbcz » čtv 25. črc 2013 15:47:56

Ok cestina uz jede v poho :) ted jen ten like doladit aby to pri vstupu do fora nehazelo Using $this when not in object context in /home/users/tygrikpbcz/bazarek.funsite.cz/web/includes/functions_reputation.php on line 580 8-|

leschek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leschek » čtv 25. črc 2013 16:25:08

tygrikpbcz

Příspěvek od tygrikpbcz » čtv 25. črc 2013 17:28:42

Sefe diky moc rada pomohla. Tak kdyz sem tu tak na kosmeticky dotaz se zeptam. Jeste malinko tapu v tom jaky je rozdil v tomto: Návštěvníci, Registrovaní COPPA uživatelé. Noví členové fóra sou podle me cerstve registrovany ze? moc diky za info

nikabb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nikabb » čtv 25. črc 2013 17:45:19

ansysko píše:ja pouzivam thanks for post

já též :))

leschek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leschek » čtv 25. črc 2013 18:29:03

tygrikpbcz píše:....jaky je rozdil v tomto: Návštěvníci, Registrovaní COPPA uživatelé. Noví členové fóra sou podle me cerstve registrovany ze?
Návštěvníci jsou nezaregistrovaní
Noví členi jsou čerstvě zaregistrovaní, ale jen po dobu dokud nepošlou určitý počet příspěvků. Používá se to jako ochrana proti spammerům - nastaví se skupině menší oprávnění než registrovaným - třeba schvalování příspěvků atd.
Registrovaní COPPA uživatelé jsou mladší uživatelé, jejichž rodiče souhlasili s jejich členstvím ve fóru. V US je na to, tuším, nějaký zákon, že pokud jsi mladší než xy let, tvoji rodiče musí souhlasit se členstvím ve fóru atd. - ochrana mládeže. U nás se to asi moc nepoužívá.

tygrikpbcz

Příspěvek od tygrikpbcz » čtv 25. črc 2013 18:48:46

Ok ted chapu tak moc diky za objasneni :))A prosimvas jak by ste priblizne nastavily Správu reputačních banů, jde mi o to aby to nebylo moc prisne, a konkretne mam na mysli Počet bodů pro zabanování:? a taky delku banu . diky za navrhy :))

nikabb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nikabb » pon 29. črc 2013 12:38:33

Jelikož tuto modifikaci neznám a nevím co přesně se u ní dá nastavit odpovím pouze relativně. Když by bylo pro jedno téma nebo příspěvek nastavení : 1-3 body (slovy: jeden až tři body)
Ban bych dávala celkem za 3 body v délce trvání 7 dní.
TZN. uživatel by mohl mít 3 témata, která porušují pravidla a do třetice by mu byl udělen ban na 7 dní.

leschek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leschek » pon 29. črc 2013 15:21:48

V nové verzi Reputačního systému, který by měl vcelku brzo vyjít, možná bany nebudou, neboť autor napsal:
"REMOVE bans for reputations", což by mohlo znamenat, že budou odstraněny bany za reputace. Tím chci říct, že to možná budeš nastavovat zbytečně, pokud tedy budeš MOD aktualizovat.

Zamčeno