Ajax Chat a smajlici

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Zeus

Re: Ajax Chat a smajlici

Příspěvek od Zeus » úte 31. srp 2010 18:38:28

Ten už nainstalovanej mám ajax chat používám jako druhý chat jen pro mody a adminy! A obraceně to mít nechci....proto jsem se takhle ptal.... :D

Senky
Podpora
Podpora

Příspěvek od Senky » úte 31. srp 2010 21:04:41

Ten online list sa vyberá podľa toho, kto je na index-e, tak preto tam sú aj užívatelia, inak ho ale nevidia. No a úprava by to bola asi trochu náročná, lebo v tých tabuľkách je iba user_id, nie user_type, nie to ešte tabuľka skupín. Neviem čo ti na tom vadí, však moderátori a admini majú iné farby, tak to vidíš...
‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‎‏‏‎ ‎ ‎ ‎🔔
Browser & Mobile Notifications Extension
Nyní také podpora Safari (macOS i iOS)

Zeus

Příspěvek od Zeus » stř 01. zář 2010 11:53:55

jo v poho chapu to, jen jsem myslel že úprava by nebyla nějak náročná...a šlo by to udělat bez problému jelikož nejsem žádnej profík... :geek:

Ješte se zároveň zeptám na ajax chatu mi nejdou odesílat některé písmena jedná se jen o tyto : ě č ř
Vůbec nechápu proč... neví někdo za jakého důvodu to může být... kodování mám UTF-8

Zamčeno