Automaticke přesměrování- error
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Automaticke přesměrování- error
Dobry, potreboval bych poradit ohledne automatickeho presmerovani po prihlaseni,zalozeni noveho tematu, prihlaseni do administrace- haze to na stranku ktera neexistuje. potreboval bych poradit jak to vyresit nebo aspon vypnout automaticke presmerovani. diky predem
Naposledy upravil(a) kastanX dne sob 28. led 2012 16:33:09, celkem upraveno 2 x.
Re: Automaticke přesměrování- error
Hádám, že by pomohlo nastavit oprávnění fóra pro návštěvníky, aby mohli do fóra psát a pak povolit obranu proti spamu pro neregistrovaný, aby ti tam nepsali spameři.
A jakou přesně chybu ti to háže?
A jakou přesně chybu ti to háže?
no proste po prihlaseni kdyz pockam tech par vterin na automaticke presmerovani na hlavni stranku tak mi to hodi http://valhalla.9e.cz/phpBB3/ucp.php?mo ... bea25a811f
Jediný, co mě napadá je se zeptat, jestli to funguje v prosilveru. Tím bys zjistil, jestli je to stylem. a pak jaký máš nainstalovaný MODy, popřípadě nějaký jiný úpravy.
Tak diky za snahu, ale uz jsem to vyresil. forum jsem presouval, ale zapomel sem nastavit v adminiástraci cestu k skriptum fora. uz to mam a bezi to. jeste jednou dikes