Gistr22 píše:Obhlídnul jsem si ceny instalátorů modifikací takže jsem si udělal ceník
Velké modifikace:
Cash mod ...... ...........100kč nebo Nabídněte GB na upload servery
Ultimate points ...........100kč nebo Nabídněte GB na upload servery
Thanks mod.................50Kč nebo Nabídněte GB na upload servery
apod...
další ceny po domluvě
Malé modifikace se budou pohybovat okolo 20kč - 50kč
Akce

3+1 zdarma

Nainstaluju módy 3 za cenu normální instalace a 1 vám nainstaluju zadarmo
POZOR!!! Zdarma bude nejlevnější mód který si vyberete!
Fakt drsná konkurence .....
Takže já sem dám ceny svoje....
Každá započatá hodina práce:
950 Kč + 20% DPH Časový odhad na instalaci 1 modu: 2 - 3 hod. V uvedeném rozsahu jsou tyto práce: Kompletní záloha fóra, kompletní záloha databáze, nahození modu, důkladné otestování jeho funkce, záruka na práci, (v případě problémů modifikaci nepustím do provozu, ale otestuji na locale a pokusím se najít chybu, a mezitím obnovím původní verzi fóra), garance funkčnosti požadované modifikace, případné nastavení oprávnění a konfigurace. Pokud je nutné, provedu lokalizaci front-end části modu. Administraci většinou nepřekládám - pouze na zvláštní požadavek. Ovšem je nutno počítat, že při lokalizaci naskakuje čas .... Za svou práci 100% ručím a poskytuji záruky dle příslušných ustanovení občanského a obchodního zákoníku. Moje cena je odvislá od toho, že se primárně živím něčím jiným, a pokud mám dělat nějakou vedlejší činnost, tak za odpovídající peníze, za které ovšem garantuji odpovídající kvalitu. Nějaké gigabajty na rapidsharu a podobných sračkách mě nezajímají - tím se totiž daně, nebo sociální a zdravotní pojištění platí dost blbě ....
Takže asi tak ....