Last.fm radio MOD
- dayslypper
Last.fm radio MOD
Čau lidi,
dával jsem o tomhle, podle mě přelomovém, nápadu vědět na last.fm i na phpbb.com, ale myslím, že se to u nich nechytne.
Kdo zná Last.fm, dá mi za pravdu, že jde o nejúžasnější záležitost ohledně veškeré hudby na celém internetu (stejně jako je phpbb ohledně diskusí).
Proč tedy jednoduše nepropojit největší diskusní komunitu s největší hudební komunitou ve světovém měřítku.
Ale pak mě napadl o trochu prozíravější nápad. Proč z toho nevytěžit víc pro samotnou Českou republiku.
Ten nápad spočívá v tom, že by server phpbb.cz mohl oficiálně vydat nějakou upravenou verzi phpbb3, do které by se jednoduše dalo vložit rádio Last.fm daného fóra.
Moje fórum pro ukázku (ale zatim nejsem schopen to upravit pořádně k obrazu svému jak to je na následujícím obrázku.
(mělo by to přibližně vypadat, jak to je na obrázku)
http://img521.imageshack.us/my.php?imag ... tfmpp5.gif
Vtip je v tom, že když to bude takto oficiálně nabízeno na phpbb.cz, nejen, že fóra budou o dost atraktivnější, ale nastane velký nárůst členů Last.fm z Česka, což údělí mandát k tomu, aby Last.fm mělo zájem udělat českou lokaci a podporu, o co se snažím (podotýkám, že tohle vše vychází jen z mého nadšení a nemám z toho ani korunu, jediné, co bych chtěl, je být uznaný jako autor nápadu, ať už u Last.fm nebo u phpbb).
Do budoucna jsem si jist, že by to určitě přebralo i phpbb.com
Je jasné, že na tom samotné Last.fm vydělá o dost víc než phpbb, protože je přecijen o něco méně rozšířené, ale propojení těchto dvou mohutných komunit se mi zdá jako úplně přelomový mezník na internetu.
dával jsem o tomhle, podle mě přelomovém, nápadu vědět na last.fm i na phpbb.com, ale myslím, že se to u nich nechytne.
Kdo zná Last.fm, dá mi za pravdu, že jde o nejúžasnější záležitost ohledně veškeré hudby na celém internetu (stejně jako je phpbb ohledně diskusí).
Proč tedy jednoduše nepropojit největší diskusní komunitu s největší hudební komunitou ve světovém měřítku.
Ale pak mě napadl o trochu prozíravější nápad. Proč z toho nevytěžit víc pro samotnou Českou republiku.
Ten nápad spočívá v tom, že by server phpbb.cz mohl oficiálně vydat nějakou upravenou verzi phpbb3, do které by se jednoduše dalo vložit rádio Last.fm daného fóra.
Moje fórum pro ukázku (ale zatim nejsem schopen to upravit pořádně k obrazu svému jak to je na následujícím obrázku.
(mělo by to přibližně vypadat, jak to je na obrázku)
http://img521.imageshack.us/my.php?imag ... tfmpp5.gif
Vtip je v tom, že když to bude takto oficiálně nabízeno na phpbb.cz, nejen, že fóra budou o dost atraktivnější, ale nastane velký nárůst členů Last.fm z Česka, což údělí mandát k tomu, aby Last.fm mělo zájem udělat českou lokaci a podporu, o co se snažím (podotýkám, že tohle vše vychází jen z mého nadšení a nemám z toho ani korunu, jediné, co bych chtěl, je být uznaný jako autor nápadu, ať už u Last.fm nebo u phpbb).
Do budoucna jsem si jist, že by to určitě přebralo i phpbb.com
Je jasné, že na tom samotné Last.fm vydělá o dost víc než phpbb, protože je přecijen o něco méně rozšířené, ale propojení těchto dvou mohutných komunit se mi zdá jako úplně přelomový mezník na internetu.
Naposledy upravil(a) dayslypper dne pát 29. srp 2008 1:04:43, celkem upraveno 8 x.
- seqwence
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
Re: phpbb3 + last.fm rádio v každém fóru
nápad opravdu zajímavý, s tím umíštěím toho bloku se netrap, naši zdatní kodeři by si s tím určitě poradili, kdyžtak kontaktuj Ameecka.
Endure to the end.
Re: phpbb3 + last.fm rádio v každém fóru
Na to, aby se kvůli tomu vydával nějaká zvláštní verze phpBB, nebo branche je to málo a je to příliš jednosměrně orientované. phpBB fóra jsou velmi často použita v oficiálnějších případech, nebo komerčních, a tohle opravdu nezapadá, vzhledem k tomu, že by to měla být nějaká propagovaná věc od nás.
V úvahu příchazí modifikace, ale to je maximum, podle mě dostačující.
Jak říkám, musíš brát v úvahu jak mnohosměrně jsou fóra orientována, a že i tak by ta verze neměla moc šancí na úspěch, kromě toho, že je špatné spoléhat se na službu třetí strany.
V úvahu příchazí modifikace, ale to je maximum, podle mě dostačující.
Jak říkám, musíš brát v úvahu jak mnohosměrně jsou fóra orientována, a že i tak by ta verze neměla moc šancí na úspěch, kromě toho, že je špatné spoléhat se na službu třetí strany.
- dayslypper
Re: Last.fm radio MOD
Ve fórech nemám rád citovací bezmozky. Bohužel jich je většina.
-
- Kontaktovat uživatele:
ehm asi mi inuka pointa. kto chce hodi si jednoduchy kod z last.fm na forum a ma radio. ma to tak aj svehcza aj ja a kopa dalsich. alebo som nieco nepochopil? ...
- dayslypper
jde o to že já, jako neprogramátor bych to bez nějakého návodu nezvládl. pro mě to tak jednoduché není. kdyby tu někdo udělal ten návod, tak by bylMOD vlastně hotov. 

-
- Kontaktovat uživatele:
chces len vlozit radio? tak povec kde to presne chces a potom ti mozme poradit kam vlozit. kazdy ho moze chciet niekde inde cize navod je nezmyselny ;)
- dayslypper
stačilo by do jakých souborů a přibližně kam ten kód šoupnout, aby bylo rádio buď jen na titulní staraně, nebo vždy zobrazeno...
to rádio už na fóru mám, ale jen jsem chtěl, aby z toho měli něco ostatní. asi se spíš pokusím, něco napsat sám, až mi to druhý admin, který to dělal, vysvětlí. to bude asi nejlepší.
to rádio už na fóru mám, ale jen jsem chtěl, aby z toho měli něco ostatní. asi se spíš pokusím, něco napsat sám, až mi to druhý admin, který to dělal, vysvětlí. to bude asi nejlepší.
-
- Kontaktovat uživatele:
ako ti mam povedat do akych suborov priblizne, ked to chces hore je to do headeru, ked dole je to do footeru. ked do stredu tak index body alebo to mozes chciet hodit kamkolvek inde...
Dobrý den,
To radio bych chtěl vedle headeru, kam vlozit kod, dekuji
To radio bych chtěl vedle headeru, kam vlozit kod, dekuji
Prolomte hranice jiných světů, pište o tom, čemu jiný neuvěří.
http://www.krnac.cz I www.duchove.com
http://www.krnac.cz I www.duchove.com
- dayslypper
-
- Kontaktovat uživatele:
inak aj tu je http://www.phpbb.hardheavy.sk/viewtopic.php?f=4&t=3
môžete si vybrať

- dayslypper
Řekni mi, jak se na ten tvůj MOD mám podívat, co umí? A tvé fórum vyžaduje registraci.Kamahl píše:inak aj tu je http://www.phpbb.hardheavy.sk/viewtopic.php?f=4&t=3môžete si vybrať