AcidTech
Re: AcidTech
Vedel bych jak to upravit rucne, to jsem ted nasel tu na forku, ale nechapu jak se to mohlo takhle samovolne nastavit a to i u ostatnich verzi toho Acidtech stylu
Tak jsem to vyresil, nevim proc ale v souboru ca_config.html se nastavilo misto puvodnich <!-- DEFINE $CA_WIDTH = '800' --> tak se tam dalo 100% nevim sice jak ale stalo se ale napravil jsem to a je to zase v poradku. Mel jsme hledat driv vice. Tim se omlouvam a zaroven dekuji
Novější verze acidtechu to totiž mají roztažené
Jinak nemáš zač
Jinak nemáš zač
Lvlup.cz - nový český herní web...
No to bude tim, protoze jsme to aktualizoval, a potom to bylo jeste dobry ale to bylo timze jsem mel starou cachce a potom se to roztahlo, takze uz to je OK. Roztahly to vyoadalo desne No clovek zase o neco chytrejsi
pls prečo sa mi v tomto štýle nezobrazujú ikonky na novú tému, téme je zamknutá a pod. ?
lebo nemas zlozku cs alebo sk vytvor si ju
Zdravím,
potřeboval bych poradit jak zrušit na foru oblíbené (poslení témata). po rozkliknutí témat se zobrazí 25 posledních témat a toto bych potřeboval zrušit. neporadíte?
díky
potřeboval bych poradit jak zrušit na foru oblíbené (poslení témata). po rozkliknutí témat se zobrazí 25 posledních témat a toto bych potřeboval zrušit. neporadíte?
díky