Tapatalk
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.
Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.
Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Re: Tapatalk
Musim být registrovaný? Jelikož takhle mi to stáhnout nejde...
Všem se předem omlouvám za svoje možná tak vám připadající triviální dotazy...
Nemusíš, ale musíš odpovědět na otázku, která se objeví nalevo od tlačítka stáhnout.
Aaaahaaa, to sem si nevšim, DIK...
Jen sem v tom Tapatalku nenašel soubor s názvem kterej máš ty...
Jen sem v tom Tapatalku nenašel soubor s názvem kterej máš ty...

Tak to asi nepomůžu.
Je tenhle návod v pořádku? Přijde mi to až moc jednoduchý...
http://www.radirna.cz/internet/jak-zpri ... mobil.html
http://www.radirna.cz/internet/jak-zpri ... mobil.html
Ajaj, tak to sem si nevšim, mě na tom zaujala ta jednoduchost instalace...
V MODu bývá návod na instalaci. V nové verzi TapaTalku není?
V návodu co sem viděl JA, bylo strašně moc přepisování... Tohle mi přišlo 100x snadnější....
Nemyslím si, že autoři MODů jen tak pro svůj plezír zbytečně dělají instalaci MODů složitější. Určitě můžeš na testovacím fóru jednoduchej postup vyzkoušet a pak sem napsat, jak to dopadlo.
Využiju tohoto existujícího tématu.
Už jsem zoufalej, na svém foru mám plugin pro tapatalk, API key jsem vyplnil a beztak nechoděj upozornění, ani se nezobrazuje zpráva pro příchozí z mobilu. Nevíte prosím čím by to ještě mohlo být?
Už jsem zoufalej, na svém foru mám plugin pro tapatalk, API key jsem vyplnil a beztak nechoděj upozornění, ani se nezobrazuje zpráva pro příchozí z mobilu. Nevíte prosím čím by to ještě mohlo být?
-
Grimley a instalaci si delal presne dle navodu ? Na taptalk.com zadal presne nazev domeny, kde forum mas?, protoze na taptalk com ti to zkontroluje, zda to mas propojeny.
Pak uz jen v taptalk aplikaci si dat jake tema sledujes, pripadne novinky atp.
Me to jede na poprve a to jsem to instaloval solo na test i zive forum.
Pak uz jen v taptalk aplikaci si dat jake tema sledujes, pripadne novinky atp.
Me to jede na poprve a to jsem to instaloval solo na test i zive forum.
Tak už to funguje - opět se mi potvrdilo, že instalace přes AutoMod se ve většině případů pokazí a člověk musí stejně půlku věcí dodělat ručně. Chtěl jsem si to urychlit, protože jsem neměl moc času, ale potvrdilo se, že spěchat se nevyplácí
Tapatalk plugin jsem odinstaloval a potom nainstaloval ručně bez automodu a problem solved

Tapatalk plugin jsem odinstaloval a potom nainstaloval ručně bez automodu a problem solved

AutoMOD dělá jen to, co je v instalačním souboru. Pokud něco nemůže upravit (najít) tak to napíše.Grimley píše:opět se mi potvrdilo, že instalace přes AutoMod se ve většině případů pokazí a člověk musí stejně půlku věcí dodělat ručně.
Ahoj
Nainstaloval jsem mod pro Tapatalk přes AutoMod. Postupoval jsem přesně podle instrukci zde: https://tapatalk.com/activate_tapatalk.php?plugin=phpbb nic méně jsem po aktivaci fóra v mobilu své fórum našel, nastavil jsem mi API klíč, ale při vlezení do fóra přes mobil a příhlašení se, tak sice vidím počet přispěvků a informace svého účtu, ale nevidím žádné fórum ani témata. Prostě prázdná bílá stránka. Nemáte někdo tušení kde by mohla být chyba? Fórum jsem nainstaloval před třemi dny hlavně právě kvůli Tapatalku a teď prolézám nápovědi a podobně, kde by mohla být chyba. Moc díky za pomoc.
Nainstaloval jsem mod pro Tapatalk přes AutoMod. Postupoval jsem přesně podle instrukci zde: https://tapatalk.com/activate_tapatalk.php?plugin=phpbb nic méně jsem po aktivaci fóra v mobilu své fórum našel, nastavil jsem mi API klíč, ale při vlezení do fóra přes mobil a příhlašení se, tak sice vidím počet přispěvků a informace svého účtu, ale nevidím žádné fórum ani témata. Prostě prázdná bílá stránka. Nemáte někdo tušení kde by mohla být chyba? Fórum jsem nainstaloval před třemi dny hlavně právě kvůli Tapatalku a teď prolézám nápovědi a podobně, kde by mohla být chyba. Moc díky za pomoc.