Nelze se přihlásit na localhost

Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané rozšíření a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Kattnienika
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 16. kvě 2019 14:19:08

Nelze se přihlásit na localhost

Příspěvek od Kattnienika » úte 21. kvě 2019 15:56:04

Ahoj,

Dneska jsem narazila na menší problém. Zprovoznila jsem si nejnovější phpBB na localhostu a vše proběhlo v pohodě. Až do okamžiku, kdy mě systém automaticky odhlásit a nyní se nemohu přihlásit zpět. Neustále je mi vracena chyba: Odeslaný formulář je neplatný. Zkuste jej odeslat znovu.. Nemá někdo s tímhle pár zkušeností?

Děkuji :-)

Payn
Příspěvky: 96
Registrován: úte 03. bře 2015 19:09:42
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Re: Nelze se přihlásit na localhost

Příspěvek od Payn » pát 24. kvě 2019 8:50:23

Serverovou aplikaci mate vlastni tvorbou nebo treti strany? Dale je potreba mit verejnou (statickou) IP adresu, jinak nebude mozne jej pouzivat online. Pokud ji nemate a nechcete mit forum verejne, prekonfigurujte nastaveni serverove aplikace, prupadne serveru samotneho.

Pokud jste si to vytvarela sama, prekontrolujte spravnost kodovani dane aplikace. Pokud je vse jak ma byt, zkontrolujte serverove nastaveni pro sessions a cookies.

Dejte vedet co a jak, pockam na odpoved.
Head Game Developer, hlavni vyvojar, admin OS IRC

Snazim se pomahat uzivatelum reprodukovanim jejich chyby a naslednym resenim. Vzdy popiste chybu co nejkonkretneji: kdy se chyba objevila, po jakem zasahu/ci zmene, jak dlouho chyba pretrvava a kam odkazuje. Usetrite mi cas v hledani zavady.

Odpovědět