iFrame do příspěvku

Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané rozšíření a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Odpovědět
MarekMarek
Příspěvky: 1
Registrován: úte 14. kvě 2019 14:58:57

iFrame do příspěvku

Příspěvek od MarekMarek » úte 14. kvě 2019 15:07:20

Jsem už zoufalý, na internetu na anglickém phpbb foru, jsem něco k tomu sice našel, ale nejsem schopen s moji angličtinou a znalostí BB codů to dát dohromady. Můžete mi někdo napsat jak vložím do příspěvku iFrame ( obsahující video ). Vím že je na to rozšíření, ale bohužel ne pro weby ze kterých iFrame potřebuji.

Umí někdo prosím stručně a jasně vysvětlit jak na to?

Moc děkuju!

Payn
Příspěvky: 96
Registrován: úte 03. bře 2015 19:09:42
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Re: iFrame do příspěvku

Příspěvek od Payn » stř 15. kvě 2019 15:42:30

Osobne toto nemam zrovna moc rad, iframe se da pouzit i jinak nez jen pro dobromyslne ucely. Z tohoto duvodu podporu neposkytnu, i prohlizece a samotni autori ruznych stranek proti tomuhle nemalo bojuji.

Jestli chcete vkladat videa z youtubu, bbcode klidne staci, ten mohu poskytnout.
Head Game Developer, hlavni vyvojar, admin OS IRC

Snazim se pomahat uzivatelum reprodukovanim jejich chyby a naslednym resenim. Vzdy popiste chybu co nejkonkretneji: kdy se chyba objevila, po jakem zasahu/ci zmene, jak dlouho chyba pretrvava a kam odkazuje. Usetrite mi cas v hledani zavady.

Odpovědět