Ako správne odinštalovať MOD - AutoMod

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Zamčeno
Jakub2247

Ako správne odinštalovať MOD - AutoMod

Příspěvek od Jakub2247 » čtv 02. dub 2015 20:48:58

Ako mám správne odinštalovať MOD pomocou AutoModu? Mal som na fóre nainštalovaný MOD Ultimate Points a po jeho odstránení mi ostali v administrácie nejaké položky, ktoré patria tomuto pluginu. Keď na to kliknem, vypíše to chybu:

Kód: Vybrat vše

MODULE_NOT_FIND

BACKTRACE

FILE: (not given by php)
LINE: (not given by php)
CALL: msg_handler()

FILE: [ROOT]/includes/functions_module.php
LINE: 446
CALL: trigger_error()

FILE: [ROOT]/adm/index.php
LINE: 74
CALL: p_master->load_active()
Ako mám teda správne odstrániť MOD aby tam neostávali žiadne takéto veci?
Naposledy upravil(a) leschek dne čtv 02. dub 2015 20:56:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesunuto z "Obecné diskuse"

leschek
Příspěvky: 3015
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Ako správne odinštalovať MOD - AutoMod

Příspěvek od leschek » čtv 02. dub 2015 21:34:39

Pravděpodobně jsi neodinstaloval položky z databáze. Při instalaci MODu se upravují soubory a obvykle i přidávají tabulky nebo jiné položky do databáze. AutoMOD při instalaci spustí (po úpravě souborů) instalační soubor, ale při odinstalaci MODu jen vrátí soubury do stavu, ve kterém byly při instalaci MODu, který je odinstalováván (tzn., že pokud jsou v těch souborech nějaké další změny provedené po instalaci MODu, tak tyto změny budou ztraceny).
Takže správně se to provede tak, že spustíš v prohlížeči otevřeš instalační soubor MODu, kterým se odinstalují položky z databáze a pak teprve vrátíš změny v souborech v AutoMODu.

Pokud už jsi MOD AutoMODem odinstaloval, tak ho můžeš zkusit nainstalovat znovu a když se otevře instalační soubor MODu, tak MOD odinstaluješ a pak znovu odinstaluješ změny v souborech v AutoMODu. Nebo můžeš odstranit položky MODu z databáze pomocí phpMy Adminu.

Zamčeno