Mod Seznam dokumentů

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Zamčeno
PvvS
Příspěvky: 6
Registrován: pon 21. srp 2006 0:00:00
Kontaktovat uživatele:

Mod Seznam dokumentů

Příspěvek od PvvS » sob 04. říj 2014 19:33:02

Existuje pro PHPBB mod, kterej by fungoval jako seznam dokumentů ? Nebo knihovna ? Potřeboval bych vytvořit seznam knih/prospektů s tím, aby tam byl alespoň úvodní obrázek a popis. Ke stahování tam nemusí být nic.

leschek
Příspěvky: 3015
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Mod Seznam dokumentů

Příspěvek od leschek » ned 05. říj 2014 11:54:09

Nemyslím, že něco takového je. Taky záleží na tom, jak si to představuješ a jaké funkce by to mělo mít. Pokud by mělo být několik dokumentů/knih v jednom tématu, tak by asi šlo vytvořit BBKód s nějakým jednoduchým formátováním v HTML/CSS.
Představoval bych si to tak, že bys klikl na BBKód Knihovna a zadal do něho cestu k obrázku, název knihy a popis. Teoreticky by šla použít i tento BBKód tabulka, kdyby sis pomocí css dokázal naformátovat její buňky.

Zamčeno