Už nevím kam se podívat a kde by mohl být zakopaný pes, že se to v té administaci pořád drží.
Budu ráda za pomoc při dohledání.
Go to ACP > System. Under Module management in the left field select User Control Panel.
In the right field select Private messages.
In the drop down menu next to the "Add module" button select PM Search and hit "Add module".
Then enable that module and purge your forum cache.
Go to ACP > Users and groups > Groups permissions, add the 'Can use PM search' permission to the right groups.
Skús sa pozrieť, či ti v súbore includes/acp/auth.php nepridalo nejaké riadky oproti čistej inštalácii.// Setup $auth_admin class so we can add tabulated survey permission options
include($phpbb_root_path . 'includes/acp/auth.' . $phpEx);
$auth_admin = new auth_admin();
$auth_admin->acl_add_option(array(
'local' => array(),
'global' => array('u_pm_search')
));
Dobrej nápad. Mám pocit, že jsem něco podobného dělal při testování phpBB 3.1 (aktualizace phpBB 3.0.x fóra se spoustou MODů, ze kterých zbyly nějaký zbytky). Že mě to nenapadlo...gapson píše:Pravdepodobne si neodstránila moduly oprávnenia. Odstránila si aj tieto úpravy na konci inštalácie?
Zkoušela's to v administraci - systém - správa modulů - administrace fóra - oprávnění - a pak se postupně proklikat ke správnému modulu a zakázat ho?smiesek píše:to se mi právě v tom oprávnění pořád zobrazuje, takže to nemám jak odstranit, resp. zakázat
Kód: Vybrat vše
DELETE FROM phpbb_acl_options WHERE auth_option = "u_pm_search";