Naplánovaní odeslaní přispěvku

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Zamčeno
Pepik

Naplánovaní odeslaní přispěvku

Příspěvek od Pepik » sob 16. lis 2013 15:38:16

Ahoj,

chtěl bych se zeptat zda existuje nějaký mod na to abych si mohl naplánovát odeslání topiku ?

Dejme tomu napíší topik a budu ho chtít odeslat až zítra. Existuje v phpbb něco takového ?

leschek
Příspěvky: 3015
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Naplánovaní odeslaní přispěvku

Příspěvek od leschek » sob 16. lis 2013 20:12:45

Myslím, že nic takového neexistuje, ale asi by šlo vytvořit skryté fórum, tam téma odeslat a další den ho přesunout, kam je třeba. Nebo ho vytvořit a zkopírovat do poznámkovýho bloku a druhý den ho z toho zkopírovat do fóra a odeslat. Předpokládám, že to ale chceš z nějakýho důvodu automaticky a to jsem nikde neviděl, což neznamená, že to neexistuje.

prokop
Příspěvky: 2
Registrován: stř 23. kvě 2012 13:31:20

Re: Naplánovaní odeslaní přispěvku

Příspěvek od prokop » úte 19. lis 2013 15:14:54

Zdravím.
leschek píše:asi by šlo vytvořit skryté fórum, tam téma odeslat a další den ho přesunout, kam je třeba
To ale není řešení toho, co podle mě asi Pepik potřebuje. Předpokládám tedy, že chce, aby ten dnes napsaný post měl zítřejší datum, a kromě toho se také objevil i posledních příspěvcích na pozici podle data toho fiktivního zítřejšího odeslání. Nic jiného na co by to chtěl, mě nenapadá.

Osobně si z jistých důvodů píšu delší posty vždycky v textovém editoru#, takže nemám problém post odeslat kdykoliv později. Nicméně myslím že by bylo vhodné připomenout podle mě málo používanou standardní funkci fóra - možnost uložení rozepsaného příspěvku do konceptů. Tím se dá ušetřit copy-paste a ukládání na vlastním disku při použiti té Leškem navhované primitivní druhé metody. Má to ale menší háček, proto se to nemusí vždy hodit:
Do konceptů se ukládá pouze předmět a text příspěvku. Ostatní prvky budou odstraněny
Takže se nenačte příloha. Co jiného se před uložením konceptu odstraní nevím, nic jiného mě teď nenapadá. Zas tak moc jsem tuhle funkci nezkoumal.

>Pepik:
Scheduled Posts je sice abandoned mod, ale na tvém místě bych ho zkusil ;-)

#OFFTOPIC:
Lešku, jistě víš, že Notepad není jediný textový editor. Podobné formulace v důsledku vedou k tomu, že většina BFU si pak podvědomě vytváří zcela falešné představy typu "počítač = deskotp/noťas s Windows" a "internet = to modré éčko" ;-). Nebo že Lumia jsou chytré telefony....
Vše, co na Internetu od roku 2008 dělám, dělám jen prostřednictvím telefonů.
Předními představiteli globálního brainwashingu jsou firmy Microsoft, Apple a Nokia, které mj. cíleně odnaučují lidi myslet.

leschek
Příspěvky: 3015
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Naplánovaní odeslaní přispěvku

Příspěvek od leschek » úte 19. lis 2013 17:22:04

prokop píše:Lešku, jistě víš, že Notepad není jediný textový editor. Podobné formulace v důsledku vedou k tomu, že většina BFU si pak podvědomě vytváří zcela falešné představy typu "počítač = deskotp/noťas s Windows" a "internet = to modré éčko" ;-). Nebo že Lumia jsou chytré telefony....
Nepochybně máš pravdu. Na druhé straně tohle je fórum, které má pomoci lidem s provozem phpBB, jehož instalace není pro úplný počítačový laiky, takže se dá předpokládat, že mají základní znalosti o prohlížečích a většinou znají i notepad a další textové editory jako třeba MS office.

Vzhledem k tomu, že asi tak 90% lidí používá Windowsy (zdroj wikipedia) mi asociace počítače (zvlášť zkratky PC) a windowsů zas tak zvláštní nepřipadá.

Pepik

Re: Naplánovaní odeslaní přispěvku

Příspěvek od Pepik » pát 29. lis 2013 8:47:57

Ahoj a děkuji za rady

Mod Scheduled Posts určitě zkusím. V případě že to nebude fungovat, použiji asi "koncepty".

To psaní to v externim programu a poté vkládání do fora není dobré řešení pro mě. Jde o to, že budu mít web kde bude přibývat každý den nějaká ta novinka z našeho tématu. V případě že odjedu na dovolenou tak by web např 14 dní stagnoval. Proto potřebuji aspoň co 2 dny vydat nějakou novinku kterou bych si připravil předem :).

To je celý důvod.

Zamčeno