spam ve fóru

Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Zamčeno
karel123

spam ve fóru

Příspěvek od karel123 » ned 23. led 2011 15:20:26

poradí někdo jak odstranit nechtěné příspěvky ve fóru , konkrétně se tam nabourali nějací rusáci a zaplavili diskusi nesmyslnějma příspěvkama, nevíme co s tím . Díky moc za radu.

danti

Re: spam ve fóru

Příspěvek od danti » ned 23. led 2011 15:45:13

jednoducho ich vymaz ;-)

karel123

Příspěvek od karel123 » pon 24. led 2011 18:02:58

ok to neni rada spíš jsme měl na mysli jestlůi není nekde v administraci možnost jiného blokování nebo nastavení dokonalejšího antispemu.

danti

Příspěvek od danti » pon 24. led 2011 18:22:00

karel123 píše:poradí někdo jak odstranit nechtěné příspěvky ve fóru , konkrétně se tam nabourali .......................
Odpovedal som na toto jednoducho ich vymaz

karel123 píše:ok to neni rada spíš jsme měl na mysli jestlůi není nekde v administraci možnost jiného blokování nebo nastavení dokonalejšího antispemu.
toto si napisal az teraz tak asi nikdo nevie co mas ty na mysli 8-|

v acp si mozes nastavit len Captchu a najlepsia je reCaptcha pohladaj tu po fore je toho dost popisane o spame a este si nahod modifikaciu Anti-Spam ACP http://lithiumstudios.org/forum/viewtop ... f=31&t=941 tato modifikacie zablokuje uzivatelov ktory su v Stop Forum Spam http://www.stopforumspam.com/ do toho fora pridas aj ty uzivatelov ktory spamuju mal som tuto modifikaciu a pomohla

karel123

Příspěvek od karel123 » pon 31. led 2011 10:08:10

moc děkuju za ochotu ale nejsem až tak odborně zdatněšj nicméně menu v administraci mi končí položkou SYSTEM a dál již nic nemám . Dle zaslaných obrázků tam je ale ještě jedno menu za položkou SYSTEM a v tom se nastavuje SPEM. Můžu poprosit ještě o radu proč se mi tam toto nezobrazuje nebo o nějaký podrobnější popis jak tuto ochranu nainstalovat. Díky moc. karel

Braba

Příspěvek od Braba » stř 16. úno 2011 0:24:35

Ahoj,
Na mém fóru se objevuje i několik spamů deně. Nebaví mě to mazat - antispamy, které mi fungují, nefungují proti spamům. Tak jsem to okleštil tak, že přispívat můžou jen registrovaní. Spamy se sice zastavily, ale registrace ne. Aktivace jsou povoleny pouze po aktivování účtu adminem, ale problém je, že chodí aktivační maily bůhví kam, některé se mi vrátí, za některé už jsem dostal od právoplatných majitelů e-mailů docela sodu, co si dovoluju je někde registrovat a blablabla...
Všude se dočítám, jak zamezit SPAMu a obvykle je doporučovaná recaptcha nebo otázka z odpovědí.
Bohužel, ani jedno mi na mém fóru nefunguje.
Verze 3.0.8, když jsem v administraci a například zvolím recaptchu - klíče mám, náhled funguje, ale na fóru se to při registraci nezobrazí. Zůstane mi tam jen políčko pro vypnění vygenerovaného kódu, ale obrázek nikde :)
Zde je odkaz na náhled registrační stránky:
http://img204.imageshack.us/i/beznzvuqeq.png/
Odkaz na náhled z administrace:
Obrázek
Fórum je na stránce:
http://www.sibra-motorsport.cz/forum/

To samý nastane, když dám místo recaptchy ověřovací otázku.
Ostatní captchy jdou (GD, 3D, jednoduchý obrázek...), ale ty jsou bohužel nedostatečné.

Vůbec to nechápu, může mi někdo helfnout? Kde se podívat, co by mohlo být špatně?
Předem díky :)
Braba

Braba

Příspěvek od Braba » stř 16. úno 2011 0:25:51

Ještě jednou obrázek z administrace:

http://img607.imageshack.us/i/beznzvuws.png/

christian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od christian » stř 16. úno 2011 1:39:30

Je ten template aktuální pro phpBB 3.0.8 ?
Neposkytuji podporu pres jabber ani SZ. - na to je tu toto fórum.

Left 4 Dead 1 & 2 - vše o těchto kooperativních hrách od Valve
www.v31.cz - místo pro Váš odpočinek
SuperFórum.cz - trošku velké fórum :)

Braba

Příspěvek od Braba » sob 19. úno 2011 1:36:50

Je to normální subsilver2, co je tam od instalace, jen jsem změnil přímo v kódu barvičky, nic jinýho.

Ale zkusil jsem to - a máš pravdu. Nefunguje to právě v tomto stylu. Když jsem dal prosilver, tak v něm to běží.
No, aspoň vím, kde hledat chybu.

A abych teda ještě nehledal zbytečně - podporuje subsilver2 v originále tohlecto?

Díky za navedení dobrým směrem...

christian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od christian » sob 19. úno 2011 1:47:42

Ten v balíku 3.0.8 by měl být aktuální..
Neposkytuji podporu pres jabber ani SZ. - na to je tu toto fórum.

Left 4 Dead 1 & 2 - vše o těchto kooperativních hrách od Valve
www.v31.cz - místo pro Váš odpočinek
SuperFórum.cz - trošku velké fórum :)

Braba

Příspěvek od Braba » sob 19. úno 2011 2:01:41

OK, obnovím ten původní a pak si kdyžtak budu hrát a o něco opatrněji, bůhví, co se pokonilo, když jsem to pokaždý nějak plácal už od prvních 3. verzí...

Díky moc...

SGvagon

Příspěvek od SGvagon » stř 25. dub 2012 15:01:53

Moje rada, která funguje je vypnutí všech botů v administraci. Google bot a pod. , ty jsou lehce napadnutelní aby odesílali spamy.

danti

Příspěvek od danti » stř 25. dub 2012 16:05:56

Odpovedáš na dosť stary príspevok... Vieš načo su na fore boti???? Na okrasu tam asi nebudú

Zamčeno