HTTP ERROR 500

Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané rozšíření a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Odpovědět
jaromír 592
Příspěvky: 8
Registrován: ned 06. lis 2011 0:49:13

HTTP ERROR 500

Příspěvek od jaromír 592 » úte 26. úno 2019 16:07:55

Dobrý den na stránkách Lanciaklub.cz se hned na úvodní stránce objevuje problém :

Tato stránka nefunguje Web lanciaklub.cz momentálně tento požadavek nemůže zpracovat.
HTTP ERROR 500

Tedy pokud zadám www.lanciaklub.cz tak stránka nefunguje. Ale pokud zadám : http://lanciaklub.cz/search.php?search_id=active_topics

Tak na stránce je možné vyhledávat.

Ze zálohy na hostingu jsem obnovil Databázi i Ftp a je to stále stejné.

Hosting(relax) mi odpověděl že je chyba v aplikaci. Jenže já vrátil vše do předchozího dne tedy do stavu kdy bylo vše funkční. A stejně to nefunguje.

Do administrace se dostanu. Všechny karty jsou funkční kromě karty FÓRA.

Úpravy jsem neprováděl žádné, dělá to při přepnutí stylu ve všech stylech stejně.
Děkuji za jakoukoliv radu.

jaromír 592
Příspěvky: 8
Registrován: ned 06. lis 2011 0:49:13

Re: HTTP ERROR 500

Příspěvek od jaromír 592 » úte 26. úno 2019 16:09:58

V průběhu psaní tohoto příspěvku se mi objevila změna a to že nyní forum ukazuje Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /var/www/clients/client23/web24/web/vendor/patchwork/utf8/src/Patchwork/Utf8/Bootup.php on line 52

Fatal error: Uncaught exception 'RuntimeException' with message 'Token {TEXT} is ambiguous or undefined' in /var/www/clients/client23/web24/web/vendor/s9e/text-formatter/src/Plugins/BBCodes/Configurator/BBCodeMonkey.php:82 Stack trace: #0 /var/www/clients/client23/web24/web/vendor/s9e/text-formatter/src/Configurator.php(2026): s9e\TextFormatter\Plugins\BBCodes\Configurator\BBCodeMonkey->s9e\TextFormatter\Plugins\BBCodes\Configurator\{closure}(Array, Object(DOMText)) #1 /var/www/clients/client23/web24/web/vendor/s9e/text-formatter/src/Configurator.php(2718): s9e\TextFormatter\Configurator\Helpers\TemplateHelper::replaceTokens('<xsl:choose><xs...', '#\\{(?:[A-Z]+[A-...', Object(Closure)) #2 /var/www/clients/client23/web24/web/vendor/s9e/text-formatter/src/Plugins/BBCodes/Configurator/BBCodeMonkey.php(85): s9e\TextFormatter\Configurator\Items\Template->replaceTokens('#\\{(?:[A-Z]+[A-...', Object(Closure)) #3 /var/www/clients/client23/web24/web/vendor/s9e/text-formatter/src/Plugins/BBCodes/Configurator.php(84): s9e\TextFormat in /var/www/clients/client23/web24/web/vendor/s9e/text-formatter/src/Plugins/BBCodes/Configurator/BBCodeMonkey.php on line 82

avšak něco je stále funkční : http://lanciaklub.cz/search.php?search_id=active_topics

x-rated
Příspěvky: 51
Registrován: pát 06. úno 2015 22:02:27
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: HTTP ERROR 500

Příspěvek od x-rated » úte 26. úno 2019 16:46:26

čistou instalaci si zkoušel? tzn. smazat úplně celej obsah ftp kromě následujících souborů a složek:
config.php
/images/
/files/
/ext/

jaromír 592
Příspěvky: 8
Registrován: ned 06. lis 2011 0:49:13

Re: HTTP ERROR 500

Příspěvek od jaromír 592 » úte 26. úno 2019 17:10:16

Zatím ne. Raději bych to Opravil a hlavně bych rád zjistil jak je možné že se to vysype jen tak. A kde je chyba. pokud zjistím že je chyba na straně hostingu tak jej změním.

jaromír 592
Příspěvky: 8
Registrován: ned 06. lis 2011 0:49:13

Re: HTTP ERROR 500

Příspěvek od jaromír 592 » úte 26. úno 2019 19:08:54

no nakonec jsem se odhodlal to udělat přeinstalací. Nicméně objevila se mi hláška

Nebyl nalezen platný aktualizační adresář. Ujistěte se, prosím, že jste nahráli příslušné soubory.A pod tím aktualizovat pouze databázi. dal jsem ok .
Fórum sice funguje ale mám pocit že to nebylo úplně ono.

x-rated
Příspěvky: 51
Registrován: pát 06. úno 2015 22:02:27
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: HTTP ERROR 500

Příspěvek od x-rated » úte 26. úno 2019 19:15:20

když se dělá čistá instalace s existující databází, tak tam je jenom to "aktualizovat pouze databázi", protože soubory tam už nejnovější sou
co je neplatnej aktualizační adresář, to netušim, ale hlavně že to funguje
ještě by to chtělo na webhostingu aktivovat lets encrypt certifikát, veškerá komunikace je teď nešifrovaná :-/

jaromír 592
Příspěvky: 8
Registrován: ned 06. lis 2011 0:49:13

Re: HTTP ERROR 500

Příspěvek od jaromír 592 » úte 26. úno 2019 19:46:24

ok. Díkec.

Odpovědět