mCHAT modul sa z nicoho nic prestal zobrazovat na boarde

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Zamčeno
vBrute
Příspěvky: 63
Registrován: stř 21. srp 2013 20:02:26
Bydliště: BRUT.me
Kontaktovat uživatele:

mCHAT modul sa z nicoho nic prestal zobrazovat na boarde

Příspěvek od vBrute » čtv 29. zář 2016 12:07:16

Ahojte,

mam phpbb 3.0.12 a na tom nahodeny board3 spolu s mchatom, ktory sa mi cez modul zobrazuje aj na hlavnej portalovej stranke. Vsetko bolo v poriadku dlhu dobu, no odrazu sa ten mchat prestal zobrazovat niektorym registrovanym uzivatelom na fore. Novoregistrovanym funguje. asi to bude viazane na skupinu bruti a adminov, no prava su v poriadku a ked som s jednym profilom kde to nefungovalo testoval a vymazat ho zo skupin, teda nechal len v registrovaných užívateloch, nezačalo sa mu to zobrazovat.
Vôbec tomu nerozumiem, nič som na fore nemenil ani nerobil, proste z nicoho nic :/

Samozrejme skusal som aj rozne pc, rozne prehliadače, nefunguje to ani na hlavnom administratorskom profile.
Sice mi zobrazi okno mchatu, ale napise chybu "Sorry, the Shoutbox is currently unavailable". Pokial v nastaveniach toho modulu odskrtne ze ho dana skupina nemoze vidiet tak ho nezobrazi vobec a nepise tam chybu.

dakujem vopred za kazdu radu

link je: http://BRUT.me

Uživatelský avatar
Depotys
Podpora
Podpora
Příspěvky: 59
Registrován: stř 16. bře 2016 13:52:40
Bydliště: Teplice, ČR
Kontaktovat uživatele:

Re: mCHAT modul sa z nicoho nic prestal zobrazovat na boarde

Příspěvek od Depotys » pát 30. zář 2016 18:47:42

Demo účet..?
Za rok neaktivity se mě nakupilo dost soukromých zpráv, pokud je Váš problém stále aktuální neváhejte napsat znovu.

vBrute
Příspěvky: 63
Registrován: stř 21. srp 2013 20:02:26
Bydliště: BRUT.me
Kontaktovat uživatele:

Re: mCHAT modul sa z nicoho nic prestal zobrazovat na boarde

Příspěvek od vBrute » sob 01. říj 2016 10:27:56

Čo s ním..?

smiesek
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 3058
Registrován: stř 22. úno 2006 1:00:00
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: mCHAT modul sa z nicoho nic prestal zobrazovat na boarde

Příspěvek od smiesek » sob 01. říj 2016 14:35:25

máte vytvořit účet (nejlépe i s oprávněním s přístupem do administace), pomocí kterého se bude moci kolega přihlásit a otestovat chování a příznaky potíží.
Kdyžtak mu to pošlete ty přístupy SZ, aby nedošlo k jejich zneužití třetí nezávislou stranou ;-)

Děkuji za doplnění //Depotys

vBrute
Příspěvky: 63
Registrován: stř 21. srp 2013 20:02:26
Bydliště: BRUT.me
Kontaktovat uživatele:

Re: mCHAT modul sa z nicoho nic prestal zobrazovat na boarde

Příspěvek od vBrute » ned 02. říj 2016 19:07:30

vdaka za info, je mi to jasne, no Depotysova odpoved bola viac než stručná...

testovaci profil
meno: test
heslo: testeris
toto je klasicky registrovany profil, na tomto profile ale ide všetko ako má, no z dôvodu našich vecí, ktoré máme uložené na webe v rámci súkromných tém nie je možne dať niekomu neznamenu / cudziemu prístup do administrácie...

tu som dostal odpoved že by to malo byt niečo s mchatom samotným, lebo ten modul má nemá nikde ulozene ziadne opravnenia http://board3.de/viewtopic.php?f=49&t=1 ... a4d67927ec

Uživatelský avatar
Depotys
Podpora
Podpora
Příspěvky: 59
Registrován: stř 16. bře 2016 13:52:40
Bydliště: Teplice, ČR
Kontaktovat uživatele:

Re: mCHAT modul sa z nicoho nic prestal zobrazovat na boarde

Příspěvek od Depotys » pon 03. říj 2016 3:22:35

V pořádku.
--
  • Když se přihlásíš na účet který problém vykazuje a otevřeš si archív mchatu, proběhne načtení dat nebo problém přetrvává?
  • Pokud mchat vypíše hlášku o nedostupnosti chatu a otevřeš consolu v prohlížeči, dostaneš nějaké hlášení?
  • Mchat máš aktuální verze?
Za rok neaktivity se mě nakupilo dost soukromých zpráv, pokud je Váš problém stále aktuální neváhejte napsat znovu.

vBrute
Příspěvky: 63
Registrován: stř 21. srp 2013 20:02:26
Bydliště: BRUT.me
Kontaktovat uživatele:

Re: mCHAT modul sa z nicoho nic prestal zobrazovat na boarde

Příspěvek od vBrute » pon 03. říj 2016 10:43:02

so samotným mchatom nie su najmenšie problémy, ide ako hodinky, či už archív alebo klasicke okno shoutboxu a aj ked ho dam zobrazit na index stranke ide bez chyby. Problem začal odrazu robiť len ten mCHAT modul pre board3 mod (tj na stranke portal.php). Z admin profilu to vyzerá takto
boardchyba.png
. mchat je vo verzii 1.3.8 co by mala byt akutalna pre phpbb 3.0. Pokial nastavim prava aby sa danej skupine nezobrazoval tak sa nezobrazuje vobec, nevypisuje takuto chybu, nechapem...

vBrute
Příspěvky: 63
Registrován: stř 21. srp 2013 20:02:26
Bydliště: BRUT.me
Kontaktovat uživatele:

Re: mCHAT modul sa z nicoho nic prestal zobrazovat na boarde

Příspěvek od vBrute » pát 21. říj 2016 12:43:44

Chyba sa paranormálne opravila sama, menil som nastavenia uplne ineho modu a odrazu to začalo fungovať o.O, dik za ochotu...

vBrute
Příspěvky: 63
Registrován: stř 21. srp 2013 20:02:26
Bydliště: BRUT.me
Kontaktovat uživatele:

Re: mCHAT modul sa z nicoho nic prestal zobrazovat na boarde

Příspěvek od vBrute » úte 01. lis 2016 11:25:49

Ahojte,
bohužiaľ som nútený živiť túto tému, znova mi to začalo robiť, no tento krát sa nezobrazuje mchat modul na portálovej stránke pre istotu nikomu :/ samotný mchat funguje v poriadku, až na zobrazenie na index stránke. tam ho nezobrazí i ked je nastavené že ho zobrazit má o.O takže asi niekde odtialto sa bude odvíjat tá chyba podla mna, nenapadá niekoho niečo?

Zamčeno