Temporary Groups Mod nefunguje

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
vBrute
Příspěvky: 63
Registrován: stř 21. srp 2013 20:02:26
Bydliště: BRUT.me
Kontaktovat uživatele:

Temporary Groups Mod nefunguje

Příspěvek od vBrute » pát 21. srp 2015 16:18:36

Zdravím,
potreboval by som mať jednu skupinu na fóre, kde by som pridal ludí na určitú dobu. Zatial ako najlepší sa mi vidí tento mod
https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=2151140

je bohužial abandoned a na verziu fóra 3.0.10 a ja mám 3.0.12, no dufal som že by mohol íst. Ale nejde. Inštaloval som ho cez AutoMod, inštalácia sa tvárila že prebehla v pohode, Automod ho aj zapisal k sebe do tabulky že Mod je inštalovaný no mne to spravilo z fóra bielu stránku, neviete, kde by mohla byt chyba? Po inštalácii ma nehodilo na install.php aby pridalo do databázy čo treba a predpokladám že tam možno bude ten zádrhel

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Temporary Groups Mod nefunguje

Příspěvek od leschek » pát 21. srp 2015 16:31:24

Zkus spustit install.php přes prohlížeč, po instalaci pročisti cache a zkus přepnout fórum na angličtinu.

vBrute
Příspěvky: 63
Registrován: stř 21. srp 2013 20:02:26
Bydliště: BRUT.me
Kontaktovat uživatele:

Re: Temporary Groups Mod nefunguje

Příspěvek od vBrute » pát 21. srp 2015 16:35:32

skúšal som to ten install spustit aj cez prehliadač, ale nič sa nedialo, ako by ho vobec neotvorilo

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Temporary Groups Mod nefunguje

Příspěvek od leschek » pát 21. srp 2015 17:03:11

Mě to vyhodilo po úpravě souborů v testovacím fóru (3.0.14) tohle:

Kód: Vybrat vše

Parse error: syntax error, unexpected 'else' (T_ELSE) in C:\EasyPHP-DevServer-14.1VC11\data\localweb\quickinstall\boards\skupiny\includes\functions.php on line 1404
Jediný, co můžu poradit, pokud nejsi php kódér, je vrátit ručně podle souboru install_mod.xml úpravy a tím MOD z fóra odinstalovat. Pokud bys chtěl aktualizovat na phpBB 3.1 nebo koncem roku na 3.2, tak tento MOD stejně budeš muset odinstalovat a tím pádem ztratíš všechna data, která jím budou přidaná.

Uživatelský avatar
kksmirice
Junior tým
Junior tým
Příspěvky: 1639
Registrován: pát 17. úno 2012 21:39:58
Kontaktovat uživatele:

Re: Temporary Groups Mod nefunguje

Příspěvek od kksmirice » pát 21. srp 2015 17:07:43

Další možností je opravit chybu MODu ručně.

Je velice pravděpodobné, že po této opravě se vyskytne další a další chyba....
Tedy Leškovo řešení je nejrozumnější...
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny

[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup

leschek neprihlasen

Re: Temporary Groups Mod nefunguje

Příspěvek od leschek neprihlasen » pát 21. srp 2015 17:13:02

Já to zkusil opravit (přesunul jsem novou MODem přidanou funkci, aby nebyla v jiné funkci), ale přesně jak říká kksmirice, objevila se další chyba.

vBrute
Příspěvky: 63
Registrován: stř 21. srp 2013 20:02:26
Bydliště: BRUT.me
Kontaktovat uživatele:

Re: Temporary Groups Mod nefunguje

Příspěvek od vBrute » pát 21. srp 2015 17:22:18

hmm do frasa... ďakujem Vám pekne za ochotu, moc sa mi teda aktualizovat nechce, ked vidím čo všetko mi na tom nepojde :/
ja som mal celý priečinok fora zalohovany, len som ho naspat nahradil, je to rýchlejšie než spätne editovat subory :-)

no rád by som mal premium skupinu, kde by som dokázal pridávat ludí na určitú dobu, viete o nejakom funkčnom mode na to?

leschek neprihlasen

Re: Temporary Groups Mod nefunguje

Příspěvek od leschek neprihlasen » pát 21. srp 2015 17:33:01

Pro phpBB 3.1 existuje rozšíření auto groups, pomocí kterého lze automaticky přidat do skupiny uživatele v závislosti na tom, jak dlouho jsou ve fóru zaregistrovaní.

vBrute
Příspěvky: 63
Registrován: stř 21. srp 2013 20:02:26
Bydliště: BRUT.me
Kontaktovat uživatele:

Re: Temporary Groups Mod nefunguje

Příspěvek od vBrute » pát 21. srp 2015 17:43:45

nevyhovuje, ja nechcem dat niekoho do špecifickej skupiny koli tomu ako dlho je na fore, ale chcem dokázat hocikoho pridat do skupiny na takú určitú dobu, ktorá bude závislá od velkosti jeho finančného príspevku...
skúšal som aj tento Mod: Scheduled Gropu Membership https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=1227605, ale samozrejme nefunguje, ani ked som manualne zeditoval to čo nevedel automod najst

Uživatelský avatar
kksmirice
Junior tým
Junior tým
Příspěvky: 1639
Registrován: pát 17. úno 2012 21:39:58
Kontaktovat uživatele:

Re: Temporary Groups Mod nefunguje

Příspěvek od kksmirice » pát 21. srp 2015 19:02:10

Nefunguje, znamená co?

Adresa fóra?
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny

[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup

vBrute
Příspěvky: 63
Registrován: stř 21. srp 2013 20:02:26
Bydliště: BRUT.me
Kontaktovat uživatele:

Re: Temporary Groups Mod nefunguje

Příspěvek od vBrute » pát 21. srp 2015 19:26:52

tiež som ho nedokázal cez automod nainštalovat, určité veci nevedel nájst, tie som zeditoval manuálne, ale ostalo to pri bielej stránke, to bude tým portálovým modom, ked je chyba zobrazí len bielu stránku... a tento Scheduled Group Membership ani AutoMod nepridal medzi nainštalované...

http://BRUT.me

Uživatelský avatar
kksmirice
Junior tým
Junior tým
Příspěvky: 1639
Registrován: pát 17. úno 2012 21:39:58
Kontaktovat uživatele:

Re: Temporary Groups Mod nefunguje

Příspěvek od kksmirice » pát 21. srp 2015 19:29:13

Byla doplněna databáze o tabulky?
Pokud je jen "bílá stránka", zpravidla se jedná o chybu v kódu. Lze také zapnout výpis chyb buď na hostingu, nebo přímo v php aplikaci.
Chybová hláška řekne daleko více než "bílá stránka".
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny

[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup

vBrute
Příspěvky: 63
Registrován: stř 21. srp 2013 20:02:26
Bydliště: BRUT.me
Kontaktovat uživatele:

Re: Temporary Groups Mod nefunguje

Příspěvek od vBrute » pát 21. srp 2015 19:35:45

kde na php by som to vedel zapnut, ja hostujem u seba

a nie, nebola, tento mod je aj dost starý, abandoned sa stal v septembri 2011 :/

Uživatelský avatar
kksmirice
Junior tým
Junior tým
Příspěvky: 1639
Registrován: pát 17. úno 2012 21:39:58
Kontaktovat uživatele:

Re: Temporary Groups Mod nefunguje

Příspěvek od kksmirice » pát 21. srp 2015 19:41:14

Na staré MODy moc nedoporučuji používat AutoMOD. Není to spolehlivé.

Pokud nebyla doplněna databáze o nové tabulky pro potřeby MODu, pak nemůže správně fungovat.

Výpis php chyb lze zobrazit např. přidáním řádku

Kód: Vybrat vše

error_reporting(E_ALL);
třeba do konfiguračního souboru.
Pokud hostujete u sebe, pak si můžete nastavit chování chyb sám v php.ini.

Ještě zásadní otázka.
JAK a ČÍM (program) upravujete soubory?
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny

[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup

vBrute
Příspěvky: 63
Registrován: stř 21. srp 2013 20:02:26
Bydliště: BRUT.me
Kontaktovat uživatele:

Re: Temporary Groups Mod nefunguje

Příspěvek od vBrute » pát 21. srp 2015 19:50:50

notepad++, pripadne conTEXT editor... dlho som nepridaval nove mody, teraz mi akurat tuto funkciu treba...
pozriem si to logovanie chyb v php.ini, nie som v tom nejaky odbornik, len mam taký blbý pocit že zabijem kvantum času s chybou a objaví sa hned dalšia ako bolo poznamenane vyššie
už som celkom dost času stratil len s pridaním tejto featurky a zatial bezuspešne, ono vlastne žiadny vip plugin ani nič podobné funkčné som nenašiel o.O

Zamčeno