iframe

Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané rozšíření a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Zamčeno
marty156
Příspěvky: 58
Registrován: pon 29. čer 2009 19:29:22
Kontaktovat uživatele:

iframe

Příspěvek od marty156 » čtv 22. bře 2018 19:27:13

Ahoj , už si nevím rady. Potřebuji vložit na phpbb <iframe> nebo <object> ale prostě se mi neobjeví nic pouze výška a šířka která se nastaví , tak je vidět , ale to je všechno. Zkoušel jsem i základní templates prosilver a stejně to nejde , takže chyba nebude v Templates. Za všechny rady děkuji!

Uživatelský avatar
TheEilag
Podpora
Podpora
Příspěvky: 495
Registrován: ned 01. led 2012 17:56:56
Bydliště: ČR, Moravskoslezský kraj
Kontaktovat uživatele:

Re: iframe

Příspěvek od TheEilag » pát 23. bře 2018 12:04:14

Dobrý den,

do jakého souboru se snažíte <iframe> nebo <object> vložit?
Doména? Můžete poslat screen problému?

S pozdravem
TheEilag
NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptejte se zde
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.

marty156
Příspěvky: 58
Registrován: pon 29. čer 2009 19:29:22
Kontaktovat uživatele:

Re: iframe

Příspěvek od marty156 » pát 23. bře 2018 14:45:10

Zkousel jsem oboji , dokonce jsem zkousel i anketu s blueboard a dela mi to same pouze prazdna kostka s rozmery ktere jsou nastavene na iframe ale anketa se nenacte. Zkousel jsem to vlozit i do originalniho prosilveru template bez uprav a taky to nejde. Az prijdu domu poslu fotku :). Jinak do <object> jsem zkousel vlozit odkaz a opet prazdny ramecek s nastavenymi rozmery :).

Eva004
Junior tým
Junior tým
Příspěvky: 178
Registrován: úte 12. črc 2016 23:35:19
Kontaktovat uživatele:

Re: iframe

Příspěvek od Eva004 » pát 23. bře 2018 20:09:03

Nenapsals do jakého souboru jsi <object> i iframe vkládal. Na to, abychom ti mohli poradit, potřebujeme znát, kam jsi to vkládal. Je totiž možné, že jsi to dal do špatného souboru. ;-)
NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptej se zde na fóru
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJ před položením dotazu.
NEURGUJ podporu.

marty156
Příspěvky: 58
Registrován: pon 29. čer 2009 19:29:22
Kontaktovat uživatele:

Re: iframe

Příspěvek od marty156 » sob 24. bře 2018 20:30:19

Přidával jsem ho do souboru overal header i overal footer. Je to soubor který myslíte ?

Eva004
Junior tým
Junior tým
Příspěvky: 178
Registrován: úte 12. črc 2016 23:35:19
Kontaktovat uživatele:

Re: iframe

Příspěvek od Eva004 » ned 25. bře 2018 19:10:52

Můžeš vložit, jak si to přesně vložil? Neudělal jsi při vkládání chybu v kódu?
NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptej se zde na fóru
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJ před položením dotazu.
NEURGUJ podporu.

Uživatelský avatar
x-rated
Příspěvky: 25
Registrován: pát 06. úno 2015 22:02:27
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iframe

Příspěvek od x-rated » pát 13. dub 2018 23:28:19

marty156 píše:
čtv 22. bře 2018 19:27:13
Ahoj , už si nevím rady. Potřebuji vložit na phpbb <iframe> nebo <object> ale prostě se mi neobjeví nic pouze výška a šířka která se nastaví , tak je vidět , ale to je všechno. Zkoušel jsem i základní templates prosilver a stejně to nejde , takže chyba nebude v Templates. Za všechny rady děkuji!
pokud do https stránky vložíš http objekt, ten se v závislosti na nastavení nemusí zobrazit
je třeba se ujistit, že na fórum vkládanej iframe využívá taky protokol https
(předpokládám, že na svym fóru https máš)
pak ale taky záleží na tom, co se tam pokoušíš vložit :-) některý vychytávky třeba od googlu potřebujou do kódu vložit taky odkaz na javascript, často i s unikátním klíčem, jinak se objekt nezobrazí

marty156
Příspěvky: 58
Registrován: pon 29. čer 2009 19:29:22
Kontaktovat uživatele:

Re: iframe

Příspěvek od marty156 » pon 16. dub 2018 16:57:52

Omlouvám se dlouho jsem zde nebyl. A nejspíš X-Rated máš pravdu, to zní docela logicky. :)
Už jsem to přestal řešit , tak se může locknout tento příspěvek. :)

Uživatelský avatar
TheEilag
Podpora
Podpora
Příspěvky: 495
Registrován: ned 01. led 2012 17:56:56
Bydliště: ČR, Moravskoslezský kraj
Kontaktovat uživatele:

Re: iframe

Příspěvek od TheEilag » pon 23. dub 2018 18:49:31

Dobrý den,

na žádost téma uzamykám.
V případě potřeby o odemknutí, pište soukromou zprávu.
Děkuji za pochopení.

S pozdravem
TheEilag
NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptejte se zde
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.

Zamčeno