Chybí styly ve fóru

Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané rozšíření a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Odpovědět
Uživatelský avatar
nofire
Příspěvky: 25
Registrován: úte 10. čer 2014 14:04:00

Chybí styly ve fóru

Příspěvek od nofire » stř 01. bře 2017 13:06:52

Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit ? Omylem jsem si smazal na serveru adresář s phpbb. Nahrál jsem tam soubory znova, ale asi jsem neměl poslední zálohu a forum se zobrazuje bez stylů. Hledal jsem kde co chybí, ale nic jsem nenašel. Mohl byste mi někdo poradit kam ty styly nahrát ? Je tam nahraný základní styl proSilver. Forum je na adrese http://nesuchyne.cz/kniha/

Díky za pomoc

smiesek
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 3058
Registrován: stř 22. úno 2006 1:00:00
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Chybí styly ve fóru

Příspěvek od smiesek » stř 01. bře 2017 13:24:29

stáhněte si balíček a styl najdete v phpBB3/styles/prosilver

Jen bych byla důsledná, co se týká nahrávání složky zpět, protože případně, pokud jste měl i jiný styl nainstalovaný, musíte dohledat i ten, včetně rozšíření, pokud nějaké byly nainstalované, jo a taky hlavně vyhledat správnou verzi fora :-)

Vše se dá případně i dohledat v tabulkách databáze, ještě, že jste omylem nesmazal databázi, to by bylo největší peklo, nežadresář s phpBB

Uživatelský avatar
nofire
Příspěvky: 25
Registrován: úte 10. čer 2014 14:04:00

Re: Chybí styly ve fóru

Příspěvek od nofire » stř 01. bře 2017 13:29:03

jj měl jsem tam nahraný jiný styl a ten jsem tam taky vrátil. Ale že to bude uložený v databázi jsem tedy nečekal. Jdu prohledat DB.

Díky za tip.

Uživatelský avatar
nofire
Příspěvky: 25
Registrován: úte 10. čer 2014 14:04:00

Re: Chybí styly ve fóru

Příspěvek od nofire » stř 01. bře 2017 14:11:35

>smiesek - díky za pomoc. Nešel jsem to v databázi, opravil a je vše jak má být. Už jsem zase chytřejší.

Děkuji

Odpovědět