Jak dát HTML kód vedle fóra?

Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané rozšíření a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Odpovědět
Maca91
Příspěvky: 26
Registrován: pon 01. říj 2012 18:54:56

Jak dát HTML kód vedle fóra?

Příspěvek od Maca91 » pon 03. srp 2015 18:05:18

Ahojte prosím Vás jak dám html kód na kraj fóra?
Kam bych to přesně chtěl mám na obrázku zde:
Obrázek
pc-lecebna.cz - Diskuzní fórum pro všechny počítačové závisláky. http://www.pc-lecebna.cz

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak dát HTML kód vedle fóra?

Příspěvek od leschek » pon 03. srp 2015 18:28:53

Ty chceš dát ten mchat vedle fóra? Jako boční lištu? A má se roztáhnout i hlavička fóra? Nebo nad mchatem chceš prázdný prostor?

Maca91
Příspěvky: 26
Registrován: pon 01. říj 2012 18:54:56

Re: Jak dát HTML kód vedle fóra?

Příspěvek od Maca91 » pon 03. srp 2015 18:44:07

Ježiš pardon mchat by měl zůstat tam jak je ostatně jako všechno. Jen chci reklamní banner dát na okraj fóra. Ta šipka měla označovat nevyužitý prázdný prostor na webu. Zkrátka do té boční lišty chci dát odkaz na FB atd... ;-)
Děkuji moc :)
pc-lecebna.cz - Diskuzní fórum pro všechny počítačové závisláky. http://www.pc-lecebna.cz

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak dát HTML kód vedle fóra?

Příspěvek od leschek » pon 03. srp 2015 18:58:37

Takže by to mělo jít tak, že dáš vlastní kód do divu do souboru styles\prosilver\template\overall_header.html, kde ho vložíš před

Kód: Vybrat vše

<div id="wrap">
Tím se ti ale odsune fórum dolů, protože tam budeš mít dva divy (jeden s vlastním kódem a druhý s fórem - to je ten div id="wrap"). Najdi si na webu "dva divy vedle sebe" a podle návodu, co najdeš, je srovnej.

P.S. Mimochodem, ten hlavní div fóra (div id="wrap") končí až v souboru overall_footer.html.

P.P.S. Rozšíření Quick Ads by teoreticky mohlo udělat to, co potřebuješ.

Maca91
Příspěvky: 26
Registrován: pon 01. říj 2012 18:54:56

Re: Jak dát HTML kód vedle fóra?

Příspěvek od Maca91 » úte 04. srp 2015 13:54:00

Ok děkuji! :) A ještě jeden dotaz, jak dám html kódy vedle sebe? Tzn. chci dát vedle počítadla ikony facebooku a ne aby byli pod sebou jako je mám teď. Děkuji edituji v pspadu. ;-)

Obrázek
pc-lecebna.cz - Diskuzní fórum pro všechny počítačové závisláky. http://www.pc-lecebna.cz

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak dát HTML kód vedle fóra?

Příspěvek od leschek » úte 04. srp 2015 15:40:21

Vygůůgluj si jak dát vedle sebe víc divů - předpokládám, že ty jednotlivý kódy jsou v divech.

Maca91
Příspěvky: 26
Registrován: pon 01. říj 2012 18:54:56

Re: Jak dát HTML kód vedle fóra?

Příspěvek od Maca91 » úte 04. srp 2015 16:06:05

JJ díky potřeboval jsem znát to jak to zadat do google. Vše vyřešeno děkuji moc! :)) ;-)
pc-lecebna.cz - Diskuzní fórum pro všechny počítačové závisláky. http://www.pc-lecebna.cz

Odpovědět