Chyba po aktualizaci na 3.1.5

Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané rozšíření a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Odpovědět
Bari
Příspěvky: 17
Registrován: stř 04. bře 2009 18:27:13

Chyba po aktualizaci na 3.1.5

Příspěvek od Bari » čtv 18. čer 2015 11:15:05

Zdravím.

Po aktualizaci z 3.1.4 na 3.1.5 (použil jsem doporučené přepsání includes/acp/acp_prune.php) se objevuje následující chyba
error.png
Přitom před aktualizací se nikdy neobjevila. A stačí dát refresh a stránka se načte.

V chybovém logu je vidět následující
log.png
(10.13 KiB) Zatím ještě nestaženo
Čím by to mohlo být?

PHP: PHP Version 5.4.39-0+deb7u1
MySQL: 5.5.41
Apache: Apache/2.2.22 (Debian)

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Chyba po aktualizaci na 3.1.5

Příspěvek od leschek » čtv 18. čer 2015 12:24:00

Myslím, že chyba nemá nic společného s includes/acp/acp_prune.php (to je soubor, který se stará o pročišťování uživatelů a fór).

Řekl bych, že tvoje chyba se týká vyhledávacího indexu phpBB Native Fulltext. Můžeš ho zkusit smazat a znovu vytvořit, popřípadě použít jiný vyhledávací index. Promazání cache taky neuškodí.

Pokud chyba nezmizí, tak můžeš zkusit v souboru config.php zakomentovat (v notepadu ++ nebo PSPadu) dvěma lomítkama // řádky:

Kód: Vybrat vše

@define('DEBUG', true);
@define('DEBUG_CONTAINER', true);
takže budou vypadat takhle:

Kód: Vybrat vše

// @define('DEBUG', true);
// @define('DEBUG_CONTAINER', true);
To by mělo skrýt ty php varování, ale nevyřeší to problém. Pro jeho vyřešení by asi bylo nejlepší napsat na podporu na phpBB.com - je možné, že jsi objevil nějakou novou chybu, která by měla být opravená.

Bari
Příspěvky: 17
Registrován: stř 04. bře 2009 18:27:13

Re: Chyba po aktualizaci na 3.1.5

Příspěvek od Bari » čtv 18. čer 2015 12:38:15

Díky. Cache jsem promazal a smazal jsem a znovu vytvořil index. Uvidím, jestli se bude chyba znovu objevovat.

Bari
Příspěvky: 17
Registrován: stř 04. bře 2009 18:27:13

Re: Chyba po aktualizaci na 3.1.5

Příspěvek od Bari » stř 24. čer 2015 11:50:57


Odpovědět