chyba v záložke systém

Popdora a diskuze o překladu phpBB3 od phpBB.cz
marekmikula0
Příspěvky: 215
Registrován: úte 13. kvě 2014 0:01:45

chyba v záložke systém

Příspěvek od marekmikula0 » stř 12. lis 2014 19:31:17

Ahoj Otakare
Keďže si prekladateľ prosím o opravenie tejto chyby viď screen :)
Obrázek
Moneyearn.eu - Fórum o výdělku na internetu


marekmikula0
Příspěvky: 215
Registrován: úte 13. kvě 2014 0:01:45

Re: chyba v záložke systém

Příspěvek od marekmikula0 » čtv 13. lis 2014 17:05:24

Ale ako si písal v topicu ktorý si poslal tak to je blbosť že chyba v install.php keď sa zobrazujú chyby v includes/bla bla bla
Moneyearn.eu - Fórum o výdělku na internetu

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: chyba v záložke systém

Příspěvek od leschek » čtv 13. lis 2014 17:42:08

A zkoušel's to?

Uživatelský avatar
Difadon
Příspěvky: 242
Registrován: úte 05. lis 2013 21:33:22
Bydliště: Špindlerův Mlýn
Kontaktovat uživatele:

Re: chyba v záložke systém

Příspěvek od Difadon » čtv 13. lis 2014 17:48:53

marekmikula0 píše:Ale ako si písal v topicu ktorý si poslal tak to je blbosť že chyba v install.php keď sa zobrazujú chyby v includes/bla bla bla
To, že je v chybovém hlášení vypsaný tento soubor ještě neznamená, že je chyba přímo v něm. Chyba může být v jiném souboru, který se daný soubor snaží vyvolat. Pokud po přepnutí do angličtiny chyba zmizí, znamená to, že je chyba v jazykovém souboru.

marekmikula0
Příspěvky: 215
Registrován: úte 13. kvě 2014 0:01:45

Re: chyba v záložke systém

Příspěvek od marekmikula0 » čtv 13. lis 2014 17:53:09

Aha ok díky za info :)
Moneyearn.eu - Fórum o výdělku na internetu

Sifon

Re: chyba v záložke systém

Příspěvek od Sifon » čtv 05. lis 2015 12:39:42

Slovensky preklad 3.1.6 sposobuje tuto chybu

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/acp/acp_update.php on line 63: sprintf(): Too few arguments
Sifon

Sifon

Re: chyba v záložke systém

Příspěvek od Sifon » pon 14. pro 2015 1:53:14

Co sposobuje to chybove hlasenie? Mozte mi to napisat ne to opravim. dakujem

Návštěvník

Re: chyba v záložke systém

Příspěvek od Návštěvník » pon 14. pro 2015 12:08:04

Přečtěte si celé téma a přejděte na odkazy, které jsou v něm uvedeny.

Sifon

Re: chyba v záložke systém

Příspěvek od Sifon » úte 15. pro 2015 12:19:42

Chcem opravit chybu v preklade. Nie nahradit problematicke subory original anglickymi.
Zmenit http na https nepomohlo.

Návštěvník

Re: chyba v záložke systém

Příspěvek od Návštěvník » úte 15. pro 2015 13:54:49

Takže přímý odkaz, který vede na příspěvek v odkazovaném tématu.

Sifon

Re: chyba v záložke systém

Příspěvek od Sifon » stř 16. pro 2015 2:22:21

Toto vsetko som skusal. Pytam sa ci neviete, kde konkretne je problem, na ktorom riadku v subore install.php slovenskeho prekladu, lebo premenovanie odkazov na tusim 553 riadku z http na https nepomohlo. Nechcem tam davat povodny install.php, ale chcem opravit prelozeny.
Takze asi pohladam, kde to blbne. Potom to sem hodim, aby sa to opravilo v instalacnom balicku.

Sifon

Re: chyba v záložke systém

Příspěvek od Sifon » stř 16. pro 2015 2:24:31

P.S. keby tieto informacie, co su tuna viedli k vyrieseniu problemu, tak sa zbytocne nepytam. najprv som si to precital a vyskusal.

Návštěvník

Re: chyba v záložke systém

Příspěvek od Návštěvník » stř 16. pro 2015 11:32:04

Pošlete odkaz na slovenský překlad a já se na to během dne podívám.

Sifon

Re: chyba v záložke systém

Příspěvek od Sifon » stř 16. pro 2015 11:36:40


Odpovědět