jak vytvoøit menu

Diskuse výhradně o phpBB2.
Pravidla fóra
Dnem 1.1.2009 oficiálně skončila podpora pro phpBB2. Bezpečnostní aktualizace budou vydávány jen do 1.2.2009. Proto doporučujeme co nejrychleji přejít na aktuální verzi phpBB3, která je ke stažení zde nebo zde.
invalid user
Příspěvky: 2913
Registrován: čtv 01. led 1970 2:00:00

jak vytvoøit menu

Příspěvek od invalid user » čtv 29. bře 2007 13:46:40

Èus,mam takovej dotaz jak vytvoøim v phpBB polo¾ky v menu respektive kategorie,nemu¾u nikde dopatrat k nejakymu podrobnej¹imu navodu,prosim pomocte dikys

smiesek
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 3058
Registrován: stř 22. úno 2006 1:00:00
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek » čtv 29. bře 2007 14:43:12

Administrace fora > Forum (Administrace)

invalid user
Příspěvky: 2913
Registrován: čtv 01. led 1970 2:00:00

Příspěvek od invalid user » čtv 29. bře 2007 14:56:20

smiesek píše: Administrace fora > Forum (Administrace)

to pravje me napadlo jako prvni a nefachato pise to
Aplikace Internet Explorer nemù¾e zobrazit tuto webovou stránku.

atd

smiesek
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 3058
Registrován: stř 22. úno 2006 1:00:00
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek » čtv 29. bře 2007 14:58:10

Anonymous píše: to pravje me napadlo jako prvni a nefachato pise to
Aplikace Internet Explorer nemůže zobrazit tuto webovou stránku.

atd


zkontroluj si jestli se ti nahrály všechny soubory jak ve složce admin tak i ve složce s daným vzhledem

invalid user
Příspěvky: 2913
Registrován: čtv 01. led 1970 2:00:00

Příspěvek od invalid user » čtv 29. bře 2007 15:13:10

smiesek píše:
Anonymous píše:to pravje me napadlo jako prvni a nefachato pise to
Aplikace Internet Explorer nemù¾e zobrazit tuto webovou stránku.

atd


zkontroluj si jestli se ti nahrály v¹echny soubory jak ve slo¾ce admin tak i ve slo¾ce s daným vzhledem
zkontroloval sem to a je tam vsechno

Selm
Příspěvky: 24
Registrován: úte 27. bře 2007 0:00:00

Příspěvek od Selm » čtv 29. bře 2007 15:14:22

tak to skus aj s inymi prehliadacmi... napr. mozilla

invalid user
Příspěvky: 2913
Registrován: čtv 01. led 1970 2:00:00

Příspěvek od invalid user » čtv 29. bře 2007 15:48:06

Selm píše: tak to skus aj s inymi prehliadacmi... napr. mozilla

skusil a napsalo to toto Server nenalezen,co z tim teda?

ameeck
Příspěvky: 6427
Registrován: ned 06. lis 2005 1:00:00

Příspěvek od ameeck » čtv 29. bře 2007 15:56:40

Co máš v adresnim řádku když ti toto napíše?

invalid user
Příspěvky: 2913
Registrován: čtv 01. led 1970 2:00:00

Příspěvek od invalid user » čtv 29. bře 2007 16:31:53

Ameeck píše: Co má¹ v adresnim øádku kdy¾ ti toto napí¹e?

tohle: http://mangaandanime.wz.cz/phpBB2/admin ... f79a7a835d

smiesek
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 3058
Registrován: stř 22. úno 2006 1:00:00
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek » čtv 29. bře 2007 16:34:07

koukni jestli ve složce admin nemá soubor index.php 0KB a nebo zda tam vůbec je

invalid user
Příspěvky: 2913
Registrován: čtv 01. led 1970 2:00:00

Příspěvek od invalid user » čtv 29. bře 2007 16:38:31

smiesek píše: koukni jestli ve slo¾ce admin nemá soubor index.php 0KB a nebo zda tam vùbec je
je tam a nema 0 KB

invalid user
Příspěvky: 2913
Registrován: čtv 01. led 1970 2:00:00

Příspěvek od invalid user » čtv 29. bře 2007 19:07:32

tak u¾ vyreseno sem preinstaloval forum sice ted je englisch ale facha,dikys za vsechny rady *01* *10* *16* *02* *22*

Zamčeno