Problém! Velký!

Diskuse výhradně o phpBB2.
Pravidla fóra
Dnem 1.1.2009 oficiálně skončila podpora pro phpBB2. Bezpečnostní aktualizace budou vydávány jen do 1.2.2009. Proto doporučujeme co nejrychleji přejít na aktuální verzi phpBB3, která je ke stažení zde nebo zde.
Bruce
Příspěvky: 119
Registrován: stř 26. dub 2006 0:00:00
Kontaktovat uživatele:

Problém! Velký!

Příspěvek od Bruce » čtv 18. kvě 2006 19:45:58

Už dva měsíce se snažím nainstalovat Easy mod a přes něj Cash Mod. Hledám ho pořád a pořád a pořát nic nenacházím. Vím ,že mě začnete okřikovat ,že je to tady ,v tutoriálech a návodech ,sem tuto stránku prolezl celou třikrát a nalezl jsem instalace Easy a Cash modu. Každým dnem a každou hodinou se to snažím spustit. Marně. Když na to kliknu (je tam nějaký odkaz) ,tak se mi to prostě nenahraje ,ať čekám jak čekám ,ať je to ráno nebo večer ,ono to prostě nejde. Tak mi někdo prosím napište jednoduchý návod a hlavně mě tam neodkazujte!

michal2287
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 468
Registrován: úte 09. kvě 2006 0:00:00
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od michal2287 » pát 19. kvě 2006 11:41:47

kašli na easy mod... nainstaluj to ručně.. já když sem ho instaloval, tak sem toho moc ještě neznal (teď už tomu rozumim víc *07* ).. takže tzn. že to jde nainstalovat i bez dobrých zkušeností s forem... nakopíruj všechny soubory kam patří a otevři install.txt (popřípadě se to bude jmenovat jinak) a řiď se pokynama... budeš potřebovat znát before, add, after, popřípadě in line.. apod *16* to jsou jen anglické slova, které snad přeložíš *16*

ameeck
Příspěvky: 6427
Registrován: ned 06. lis 2005 1:00:00

Příspěvek od ameeck » pát 19. kvě 2006 16:31:21

Zkus na ten návod najet ted.

Bruce
Příspěvky: 119
Registrován: stř 26. dub 2006 0:00:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bruce » pát 19. kvě 2006 17:38:30

Už to jde ,ale když tam dám to Nové připojení a dám připokit ,tak to nejde! *12*
A navíc je to úplně jinak! To by mělo být od stahnutí až nakonec ,tam začíná někde z půlky! *15*

Bruce
Příspěvky: 119
Registrován: stř 26. dub 2006 0:00:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bruce » pát 19. kvě 2006 17:50:33

Už jsem to vykutil ,ale po napsání hesla mi to píše tohle:

Kód: Vybrat vše

Tato chyba se objevuje často, když je špatně zadané číslo portu. Zpět na kroku 1 měli byste zkusit změnit číslo portu z "21" na jiné číslo, které jste zvyklý používat pro FTP.
Poraďte rychle! *03*

Bruce
Příspěvky: 119
Registrován: stř 26. dub 2006 0:00:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bruce » pát 19. kvě 2006 18:04:55

Když v tom videu dá reskenovat ,tak mu to napíše: "Dobrá zprávy!" ,aleš mě to napíše "Problém" Mě už to fakt nebaví *13*

Bruce
Příspěvky: 119
Registrován: stř 26. dub 2006 0:00:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bruce » stř 24. kvě 2006 16:17:06

Jak si mám ndát ,aby když dám reskenovat ,tak se mi tam mělo napsát: Dobré zprávy! EasyMod má potřebné práva pro automatické instalování MODů" , to je v tom videu ,jenže mě to napíše nějaký problém: "Problém. EasyMOD má povolení vytvářet nové soubory, ale nemůže nahrazovat staré soubory novými." Jak udělám ,aby jsem je mohl nahrazovat?

invalid user
Příspěvky: 2913
Registrován: čtv 01. led 1970 2:00:00

Příspěvek od invalid user » pon 26. čer 2006 15:32:53

Jo, to mi taky dìlá, ale jak z toho ven *18*

Zamčeno