Mám problém

Diskuse výhradně o phpBB2.
Pravidla fóra
Dnem 1.1.2009 oficiálně skončila podpora pro phpBB2. Bezpečnostní aktualizace budou vydávány jen do 1.2.2009. Proto doporučujeme co nejrychleji přejít na aktuální verzi phpBB3, která je ke stažení zde nebo zde.
kani
Příspěvky: 7
Registrován: úte 02. kvě 2006 0:00:00

Mám problém

Příspěvek od kani » úte 02. kvě 2006 15:04:14

Když chci změnit banner na strance tak jen nahraju jinej obrazek a pojmenuju ho logo_phpBB.gif tohle je v pohodě ale muj problem je takoví že bych chtěl dát na stranku banner větší než 200x91,když sem se o to pokoušel banner byl automaticky zmenšen na velikost 200x91..prosím poradtě jak na to *18*

smiesek
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 3058
Registrován: stř 22. úno 2006 1:00:00
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Mám problém

Příspěvek od smiesek » úte 02. kvě 2006 15:11:36

kani píše: Když chci změnit banner na strance tak jen nahraju jinej obrazek a pojmenuju ho logo_phpBB.gif tohle je v pohodě ale muj problem je takoví že bych chtěl dát na stranku banner větší než 200x91,když sem se o to pokoušel banner byl automaticky zmenšen na velikost 200x91..prosím poradtě jak na to *18*


musíš přímo v templatě změnit výšku a šířku loga *16*

kani
Příspěvky: 7
Registrován: úte 02. kvě 2006 0:00:00

Re: Mám problém

Příspěvek od kani » úte 02. kvě 2006 15:18:44

smiesek píše:
kani píše:Když chci změnit banner na strance tak jen nahraju jinej obrazek a pojmenuju ho logo_phpBB.gif tohle je v pohodě ale muj problem je takoví že bych chtěl dát na stranku banner větší než 200x91,když sem se o to pokoušel banner byl automaticky zmenšen na velikost 200x91..prosím poradtě jak na to *18*


musíš přímo v templatě změnit výšku a šířku loga *16*
jo pls popsal bys mi to trošíčku kde to změnit??sem lamer no *11*

smiesek
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 3058
Registrován: stř 22. úno 2006 1:00:00
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Mám problém

Příspěvek od smiesek » úte 02. kvě 2006 16:16:04

kani píše: popsal bys mi to trošíčku kde to změnit??sem lamer no *11*

Kód: Vybrat vše

overall_header.tpl
btw. jaký máš styl? Nebo u kterého to chceš měnit? *16*

kani
Příspěvky: 7
Registrován: úte 02. kvě 2006 0:00:00

Příspěvek od kani » úte 02. kvě 2006 16:26:29

no muj templates je subblack

invalid user
Příspěvky: 2913
Registrován: čtv 01. led 1970 2:00:00

Příspěvek od invalid user » čtv 18. kvě 2006 15:46:03

Zdravim,
urobil som si forum

http://www.free25c.com/viewforum.php?f=2

ale za slovo test su stvorceky vzdy mi to robi ako to odstranit?
Diky.

smiesek
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 3058
Registrován: stř 22. úno 2006 1:00:00
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek » čtv 18. kvě 2006 15:56:01

Anonymous píše: Zdravim,
urobil som si forum

http://www.free25c.com/viewforum.php?f=2

ale za slovo test su stvorceky vzdy mi to robi ako to odstranit?
Diky.


*02* to je tam celkem důležitá vlastnost, tudíš, to tam není nějaká chyba, pokud to tam ale opravdu nechceš, musíš to odstranit v templatě *16*

invalid user
Příspěvky: 2913
Registrován: čtv 01. led 1970 2:00:00

Příspěvek od invalid user » čtv 18. kvě 2006 23:00:50

hej?
a to ako?

ameeck
Příspěvky: 6425
Registrován: ned 06. lis 2005 1:00:00

Příspěvek od ameeck » čtv 18. kvě 2006 23:03:05

Nejdřív si nastav jako vychozi jazyk a tempalte, CZ a subBlack, at vime kde radit, jinak ja zadny ctverecky nevidim..

L3g1on4r
Příspěvky: 24
Registrován: ned 07. kvě 2006 0:00:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od L3g1on4r » pát 19. kvě 2006 0:02:23

Ameeck píše: Nejdřív si nastav jako vychozi jazyk a tempalte, CZ a subBlack, at vime kde radit, jinak ja zadny ctverecky nevidim..


Tohle ale neni template SubBlack a čtverečky tam jsou ?!?

Obrázek

Tak si najed do Admin panelu a dej administraci tam si rozvrhuješ Fórum a Kategorie a Sekce stčí to přejmnevoat nebo přepsat ?!?

PS: i když MR Anonym neni původní dotazatel *16*

invalid user
Příspěvky: 2913
Registrován: čtv 01. led 1970 2:00:00

Příspěvek od invalid user » pát 19. kvě 2006 10:58:59

Tam sa da menit len adresar Úvod, alebo Info, uz dalsia uroveò nejde. :-(

invalid user
Příspěvky: 2913
Registrován: čtv 01. led 1970 2:00:00

Příspěvek od invalid user » pát 19. kvě 2006 12:15:51

Moze to byt ty ze som mozno pri instalacii dal zle DSN server?
alebo to by mi ani nenainstalovalo forum?

invalid user
Příspěvky: 2913
Registrován: čtv 01. led 1970 2:00:00

Příspěvek od invalid user » pát 19. kvě 2006 14:40:04

uz to je v poriadku
mal som mysql 5 a po prerobeni do 4 to uz je v pohode,

Zamčeno