Problém se styly

Heki

Problém se styly

Příspěvekod Heki » úte 31. srp 2010 7:56:13

Zdravím mám takový problém, u většiny stažených skinů mi nefunguje napsat nový topic prostě v daném fóru není ikonka new topic. Na subsilver2, kteý jsem nucen pužívat mi jde všecko, bohužel, když styl přehodím na nějáký stažený topic nejde napsat. Neví prosím někdo čím to může být? Jinak mám poslední verzi phpbb čili 3.0.7.

Děkuji moc za vaše odpovědi

danti
Příspěvky: 2615
Registrován: pon 12. led 2009 20:57:21

Re: Problém se styly

Příspěvekod danti » úte 31. srp 2010 9:44:17

chod na ftp do slozky styles/tvoj novy styl / imageset a tu mas len zlozku en musis este vytvorit zlozku cs a vsetko co mas v en nakopirovat do cs


Zpět na „Databáze stylů“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host