bo2soft

Ďuri
Příspěvky: 369
Registrován: ned 27. dub 2008 12:12:05
Kontaktovat uživatele:

Re: bo2soft

Příspěvekod Ďuri » pát 31. říj 2008 18:23:06

Obnov sady obrazkov.

rover200
Příspěvky: 9
Registrován: pát 31. říj 2008 13:59:31

Re: bo2soft

Příspěvekod rover200 » pát 31. říj 2008 18:36:12

už jsem na to přišel... v sadě cs tlačítek nebyl soubor imageset.cfg.
Už je to OK.
Akorát mám nový problém, že po změně barvy pozadí mi zmizely boční lišty okolo fora, a i když styl smažu a nově nahraju (i na ftp) ty boky tam nejsou a nejsou.... :-[

rover200
Příspěvky: 9
Registrován: pát 31. říj 2008 13:59:31

Re: bo2soft

Příspěvekod rover200 » sob 01. lis 2008 1:18:19

tak jsem na to přišel, stane se to když ve stylesheet.ccs změním barvu pozadí. pokud to změním zmizí mi okraje fora a nejde to vrátit zpět.
Může mi někdo pls poradit kde mám tu barvu pozadí změnit?
já jsem to měnil tady:

body {
font-family: "Lucida Grande", Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif;
color: #000000;
background-color: #7EA4D4;
tady jsem to změnil
font-size: 62.5%; /* This sets the default font size to be equivalent to 10px */
margin: 0 auto;

eternity66
Příspěvky: 72
Registrován: stř 23. dub 2008 19:06:33

Re: bo2soft

Příspěvekod eternity66 » pon 17. lis 2008 16:21:20

Lze někdo k tomuto stylu, když mám sehnané jazykové balíky, sehnat i ty jazykové verze buttonů? Mimo české a anglické?

Uživatelský avatar
Culprit
Příspěvky: 3744
Registrován: čtv 06. dub 2006 0:00:00
Bydliště: Praha, ČR
Kontaktovat uživatele:

Re: bo2soft

Příspěvekod Culprit » úte 18. lis 2008 10:52:54

Lze někdo k tomuto stylu, když mám sehnané jazykové balíky, sehnat i ty jazykové verze buttonů? Mimo české a anglické?
Jediným možným způsobem je obrátit se na autora stylu. Požádat jej o příšlušné jazykové mutace butonů nebo pořpípadě o PSD, z kterého si to budeš moci udělat sám.
«Přečtu si informace o instalaci fóra a jeho komponent» «Podívám se po webu, jestli to někde nebylo řešeno» «Umím li něco z dané oblasti problému, pokusím se vyřešit sám» «Zeptám se podpory» «Neurguji podporu»

tonda

Re: bo2soft

Příspěvekod tonda » čtv 11. čer 2009 7:44:51

Taky jsem je nahrál do styles/nazovstylu/imageset/cs ale na webu nejsou :( Funguje tenhle styl někomu?

skscript

Re: bo2soft

Příspěvekod skscript » sob 18. úno 2012 20:07:02

Anomne to funguje na 3,10 a tieto tlacitka taktiez. Dobry styl


Zpět na „Databáze stylů“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host