AcidTech Tiger

Návštěvník

Re: AcidTech Tiger

Příspěvekod Návštěvník » sob 21. čer 2008 10:28:40

Ať zkoušímcokoliv tak to prostě nejde..,poradí mi někdo třeba přesICQ? 395386929
Dík

Ďuri
Příspěvky: 369
Registrován: ned 27. dub 2008 12:12:05
Kontaktovat uživatele:

Re: AcidTech Tiger

Příspěvekod Ďuri » sob 21. čer 2008 12:43:29

A premazat cache v prehliadaci? Premazat cache? Pozri do toho error logu (ci ako sa to vola) ci ti stale ukazuje chybajuce tlacitka.

Chuck
Příspěvky: 5
Registrován: stř 31. bře 2010 15:21:31

Re: AcidTech Tiger

Příspěvekod Chuck » stř 31. bře 2010 18:11:49

Můžu se zeptat jak roztaahnout ten styl aby byl přes celou stránku a nebyla to jenom nudle?

Uživatelský avatar
Culprit
Příspěvky: 3744
Registrován: čtv 06. dub 2006 0:00:00
Bydliště: Praha, ČR
Kontaktovat uživatele:

Re: AcidTech Tiger

Příspěvekod Culprit » stř 31. bře 2010 18:17:07

Tento styl JE roztažen na celou šířku.
Odkaz na fórum, kde jej používáš.
«Přečtu si informace o instalaci fóra a jeho komponent» «Podívám se po webu, jestli to někde nebylo řešeno» «Umím li něco z dané oblasti problému, pokusím se vyřešit sám» «Zeptám se podpory» «Neurguji podporu»

Chuck
Příspěvky: 5
Registrován: stř 31. bře 2010 15:21:31

Re: AcidTech Tiger

Příspěvekod Chuck » stř 31. bře 2010 18:21:11


Uživatelský avatar
Culprit
Příspěvky: 3744
Registrován: čtv 06. dub 2006 0:00:00
Bydliště: Praha, ČR
Kontaktovat uživatele:

Re: AcidTech Tiger

Příspěvekod Culprit » stř 31. bře 2010 18:24:34

overall_header.html najdi

Kód: Vybrat vše

<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="center" width="800" id="maintable">
a odeber width="800"
«Přečtu si informace o instalaci fóra a jeho komponent» «Podívám se po webu, jestli to někde nebylo řešeno» «Umím li něco z dané oblasti problému, pokusím se vyřešit sám» «Zeptám se podpory» «Neurguji podporu»

Chuck
Příspěvky: 5
Registrován: stř 31. bře 2010 15:21:31

Re: AcidTech Tiger

Příspěvekod Chuck » stř 31. bře 2010 18:39:26

{META}
{SITE_LOGO_IMG}

Kód: Vybrat vše

{L_PROFILE} • {PRIVATE_MESSAGE_INFO} • {L_REGISTER} • {L_RESTORE_PERMISSIONS} • {L_FAQ} • {L_SEARCH} • {L_MEMBERLIST} • {L_LOGIN_LOGOUT} {L_PRIVATE_MESSAGES} {PRIVATE_MESSAGE_INFO}, {PRIVATE_MESSAGE_INFO_UNREAD} {L_PRIVATE_MESSAGES} {PRIVATE_MESSAGE_INFO}, {PRIVATE_MESSAGE_INFO_UNREAD} {L_INFORMATION} {L_BOARD_DISABLED} {LAST_VISIT_DATE} {L_SEARCH_UNANSWERED} | {L_SEARCH_ACTIVE_TOPICS} {CURRENT_TIME} {L_SEARCH_UNREAD} | {L_SEARCH_NEW} | {L_SEARCH_SELF}
Mám tam tohle..

Uživatelský avatar
Culprit
Příspěvky: 3744
Registrován: čtv 06. dub 2006 0:00:00
Bydliště: Praha, ČR
Kontaktovat uživatele:

Re: AcidTech Tiger

Příspěvekod Culprit » stř 31. bře 2010 18:45:11

Nemáš máš tam toto: http://magic-the-gathering.hu.cz/styles ... eader.html

Kód: Vybrat vše

..... <!-- PHP --> $style='acidtech_tiger'; require_once '/home/users/forumzdarma/phpbb.forum-zdarma.cz/web/styles/lista.php'; <!-- ENDPHP --> <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" width="{$CA_WIDTH}" id="maintable" align="center"> <tr>     <td id="logorow" align="center"><div id="logo-left"><div id="logo-right">         <a href="{U_INDEX}"><img src="{LOGO}" width="{LOGO_WIDTH}" height="{LOGO_HEIGHT}" alt="{SITENAME}" /></a>     </div></div></td> ...  
«Přečtu si informace o instalaci fóra a jeho komponent» «Podívám se po webu, jestli to někde nebylo řešeno» «Umím li něco z dané oblasti problému, pokusím se vyřešit sám» «Zeptám se podpory» «Neurguji podporu»

Uživatelský avatar
Culprit
Příspěvky: 3744
Registrován: čtv 06. dub 2006 0:00:00
Bydliště: Praha, ČR
Kontaktovat uživatele:

Re: AcidTech Tiger

Příspěvekod Culprit » stř 31. bře 2010 18:46:45

A jak to vidím, tak šířka se nastavuje v souboru jiném a teď nevím v jakém.


//EDIT už vím
http://magic-the-gathering.hu.cz/styles ... onfig.html

Kód: Vybrat vše

<!-- IF $CA_COMMENTS --> $CA_SPACING - cellspacing for all tables $CA_WIDTH - page width. examples: '100%', '800' <!-- ENDIF --> <!-- DEFINE $CA_WIDTH = '800' --> <!-- DEFINE $CA_SPACING = '0' --> <!-- DEFINE $CA_CAP_START = '<caption><div class="cap-left"><div class="cap-right">&nbsp;' --> <!-- DEFINE $CA_CAP_END = '&nbsp;</div></div></caption>' -->  
«Přečtu si informace o instalaci fóra a jeho komponent» «Podívám se po webu, jestli to někde nebylo řešeno» «Umím li něco z dané oblasti problému, pokusím se vyřešit sám» «Zeptám se podpory» «Neurguji podporu»

Chuck
Příspěvky: 5
Registrován: stř 31. bře 2010 15:21:31

Re: AcidTech Tiger

Příspěvekod Chuck » stř 31. bře 2010 18:56:24

Díky už mi to jde..

Zachwatt

Re: AcidTech Tiger

Příspěvekod Zachwatt » sob 26. čer 2010 21:18:23

Dobrý večer,

měl bych jeden dotaz. Jelikož mám osobně raději tmavší stránky než světlé, tak jsem si stáhl tento styl - konkrétně v modré barvě do svého fóra. Styl je pěkný, ale potřeboval bych poradit jak se zbavím v oblasti Headru prostředního loga radiace obrázek je pojmenován jako "site_logo.gif". Obrázky po stranách jsem odstranil a dal jsem do prostředku svůj vlastní, ale toto logo, které je zároveň i homepage fóra se přes něj překrývá. Zkoušel jsem ho hledat, ale marně, mohl by mě někdo prosím poradit, kam se mam podívat, popřípadě jestli bude stačit umazat ten název.

Všem předem děkuji.


Zachwatt

Re: AcidTech Tiger

Příspěvekod Zachwatt » ned 27. čer 2010 0:22:30

Pozri do stylesheet.css tam by to malo byť
Tak bohužel jsem nic nenašel. K editace .css a .php používám Notepad++
Prohledal jsem to ručně i pomocí vyhledávání a nic, bohužel to v stylesheet.css není.

Ještě přidávám výtažek z .css

Kód: Vybrat vše

/* Header and logo */ #maintable { border-style: solid; border-width: 0 1px 1px 1px; border-color: #000; margin: 0 auto; } #logorow { background: url(images/nextheader2.png) center no-repeat; text-align: center; padding: 0; } #logo-left { background: url(images/) top left no-repeat; } #logo-right { background: url(images/) top right no-repeat; } #logorow, #logo-left { height: 130px; overflow: hidden; }
Naposledy upravil(a) WhiteWolfSix dne ned 27. čer 2010 8:11:59, celkem upraveno 1 x.
Důvod: css kód vložený do code značiek

danti
Příspěvky: 2615
Registrován: pon 12. led 2009 20:57:21

Re: AcidTech Tiger

Příspěvekod danti » ned 27. čer 2010 0:55:26


jak se zbavím v oblasti Headru prostředního loga radiace obrázek je pojmenován jako "site_logo.gif". .

ak ta dobre chapem tak ty chces odstranit to logo radioaktivitu co je v strede najdes ju v styles / acidtech_tiger / imageset a tu hladaj site_logo.gif

Zachwatt

Re: AcidTech Tiger

Příspěvekod Zachwatt » ned 27. čer 2010 1:40:22


jak se zbavím v oblasti Headru prostředního loga radiace obrázek je pojmenován jako "site_logo.gif". .

ak ta dobre chapem tak ty chces odstranit to logo radioaktivitu co je v strede najdes ju v styles / acidtech_tiger / imageset a tu hladaj site_logo.gif
Super, funguje to, logo je pryč! No nepočítal jsem, že mam pouze odstranit ten gif :-) Člověk hold občas potřebuje trochu nakopnout :-)

Mockrát děkuji!!!


Zpět na „Databáze stylů“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Yahoo [Bot] a 1 host