AcidTech

ameeck
Příspěvky: 6427
Registrován: ned 06. lis 2005 1:00:00
Bydliště: Praha, ČR
Kontaktovat uživatele:

Re: AcidTech

Příspěvek od ameeck » ned 18. kvě 2008 20:31:44

Co třeba stránky autora :) prvni post ho obsahuje.

gurney
Příspěvky: 5
Registrován: stř 18. čer 2008 1:08:39

Re: AcidTech

Příspěvek od gurney » stř 18. čer 2008 13:12:56

Ahoj. Mám problém s tlačítky - nezobrazují se mi ani po přejmenování složky, přemazání cache, obnovení sday obrázků a to vše několikrát opakovaně za sebou. Nevím si rady, prosím pomoc.

PS: jsem lama, může jít klidně o nějakou triviální chybu, ale vyzkoušel jsem několik rad jak těch tlačítek dosáhnout a nezabralo to...

Uživatelský avatar
Culprit
Příspěvky: 3744
Registrován: čtv 06. dub 2006 0:00:00
Bydliště: Praha, ČR
Kontaktovat uživatele:

Re: AcidTech

Příspěvek od Culprit » stř 18. čer 2008 13:19:19

gurney píše:Ahoj. Mám problém s tlačítky - nezobrazují se mi ani po přejmenování složky, přemazání cache, obnovení sday obrázků a to vše několikrát opakovaně za sebou. Nevím si rady, prosím pomoc.

PS: jsem lama, může jít klidně o nějakou triviální chybu, ale vyzkoušel jsem několik rad jak těch tlačítek dosáhnout a nezabralo to...
link na fórum nekdě máš?
«Přečtu si informace o instalaci fóra a jeho komponent» «Podívám se po webu, jestli to někde nebylo řešeno» «Umím li něco z dané oblasti problému, pokusím se vyřešit sám» «Zeptám se podpory» «Neurguji podporu»

gurney
Příspěvky: 5
Registrován: stř 18. čer 2008 1:08:39

Re: AcidTech

Příspěvek od gurney » stř 18. čer 2008 13:29:48

http://zachrana.patekolo.org/forum

Jéééj už to funguje!!!!!!! Problém byl nejspíš v oprávněních...
Díky moc. Teď už budu bojovat sám, když to v základu funguje. Díky!

kalich5

Re: AcidTech

Příspěvek od kalich5 » pát 19. pro 2008 22:08:27

Chci se jen zeptat, tento vzhled mi budše fungovat na 3.0.4 jak má. Dík za odpovědi

Uživatelský avatar
Nerdy
Příspěvky: 1295
Registrován: sob 16. úno 2008 12:10:53
Bydliště: index
Kontaktovat uživatele:

Re: AcidTech

Příspěvek od Nerdy » sob 20. pro 2008 13:17:37

kalich5 píše:Chci se jen zeptat, tento vzhled mi budše fungovat na 3.0.4 jak má. Dík za odpovědi
Ano, ale jen v případě, že jsi si stáhl nejnovější verzi stylu.
www.Jump4.cz, www.RockForPeople.cz/forum/

Pomocí soukromých zpráv podporu nepodávám.
Pro Warez fóra podporu nepodávám.
Než se začneš ptát, hledej.
Nenabízíš-li za pomoc peníze, neurguj, podporu podávám ve svém volném čase.

Nabízím od instalací phpBB, přes aktualizace na nejnovější verze, po úpravy phpBB a stylů, a další. - SZ, email.

JimboSlinger

Re: AcidTech

Příspěvek od JimboSlinger » ned 28. pro 2008 17:59:04

Muzu poprosit o znovu postnuti tohoto stylu Acidtech? Pokud je teda bez chyb uz. diky

Uživatelský avatar
Nerdy
Příspěvky: 1295
Registrován: sob 16. úno 2008 12:10:53
Bydliště: index
Kontaktovat uživatele:

Re: AcidTech

Příspěvek od Nerdy » ned 28. pro 2008 18:21:59

JimboSlinger píše:Muzu poprosit o znovu postnuti tohoto stylu Acidtech? Pokud je teda bez chyb uz. diky
http://demo.phpbb3styles.net/AcidTech
www.Jump4.cz, www.RockForPeople.cz/forum/

Pomocí soukromých zpráv podporu nepodávám.
Pro Warez fóra podporu nepodávám.
Než se začneš ptát, hledej.
Nenabízíš-li za pomoc peníze, neurguj, podporu podávám ve svém volném čase.

Nabízím od instalací phpBB, přes aktualizace na nejnovější verze, po úpravy phpBB a stylů, a další. - SZ, email.

JimboSlinger

Re: AcidTech

Příspěvek od JimboSlinger » ned 28. pro 2008 21:54:18

radsi se zeptam driv, nez by se mi pokazilo forum:). je to v cestine ten styl?

JimboSlinger

Re: AcidTech

Příspěvek od JimboSlinger » ned 28. pro 2008 22:02:30

Vse zjisteno:). uz nic. dik za rady

CRaTe

Re: AcidTech

Příspěvek od CRaTe » ned 04. led 2009 12:22:17

Zdravim me po pouziti tohoto stylu neni videt polozka registrace... nevite cim je to zpusobene?

WhiteWolfSix
Příspěvky: 9436
Registrován: pon 24. črc 2006 0:00:00
Bydliště: 48°43'N, 19°08'E
Kontaktovat uživatele:

Re: AcidTech

Příspěvek od WhiteWolfSix » ned 04. led 2009 13:05:08

Požiadavku stačí napísať len raz...
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)

Hanys.cz

Re: AcidTech

Příspěvek od Hanys.cz » pát 24. črc 2009 14:03:49

Zdravim, mam takovy problem s timhle stylem, od te doby co jsem v nastaveni dal promazat cache fora tak se mi styl roztahl prez ceou plochu a neni uprostred jak ma byt, uz jsem to cely prolizal nastaveni vse, nahral znova cely styl, zkousel stejny AcidTech_tiger a porad to stejny, uz si nevim rady. Dekuji za rady
http://www.tuningznojmo.cz/mforum/

moje ICQ kdyztak: 2287582jednajedna. Dekuji moc predem :-)

Uživatelský avatar
Thinky
Příspěvky: 695
Registrován: stř 21. led 2009 6:57:25
Kontaktovat uživatele:

Re: AcidTech

Příspěvek od Thinky » pát 24. črc 2009 14:42:01

Když jsi nahrával znova celý styl, promazal jsi po tom Cache?
Lvlup.cz - nový český herní web...

Hanys.cz

Re: AcidTech

Příspěvek od Hanys.cz » pát 24. črc 2009 14:49:20

Ano promazaval, jak cache webu tak i prohlizece, historii vse. Prave proto se divim co se stalo. ???

Zamčeno