AcidTech

WhiteWolfSix
Příspěvky: 9436
Registrován: pon 24. črc 2006 0:00:00
Bydliště: 48°43'N, 19°08'E
Kontaktovat uživatele:

AcidTech

Příspěvek od WhiteWolfSix » ned 16. pro 2007 10:35:28

AcidTech:
Obrázek
1. Náhľad
2. Download

AcidTech Blood:
1. Náhľad
2. Download

AcidTech Green:
1. Náhľad
2. Download

AcidTech Purple:
1. Náhľad
2. Download

Tlačidlá:
České
Slovenské

PSD:
Download

Autor: Vjacheslav Trushkin - ST Software
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)

Kotel

Re: AcidTech

Příspěvek od Kotel » stř 19. pro 2007 11:10:01

K těm tlačítkům: složka s českým překladem tlačítek se musí přejmenovat na cs. Jmenuje se cz.

smolda

Re: AcidTech

Příspěvek od smolda » ned 04. kvě 2008 22:44:06

ahoj hosi, mam mensi problemek, pri uvodni strance mam takto velky font a i rozliseni ci co
Obrázek
ale jakmile kliknu na jakykoliv jiny odkaz tak je vse v normalu
Obrázek
nevite co s tim? diky

ameeck
Příspěvky: 6427
Registrován: ned 06. lis 2005 1:00:00
Bydliště: Praha, ČR
Kontaktovat uživatele:

Re: AcidTech

Příspěvek od ameeck » pon 05. kvě 2008 4:34:11

Zkus v config.php odstranit lomítka před posledníma dvěma řádky.

Master_X
Příspěvky: 4
Registrován: pát 03. lis 2006 1:00:00

Re: AcidTech

Příspěvek od Master_X » pát 16. kvě 2008 18:31:15

smolda píše:ahoj hosi, mam mensi problemek, pri uvodni strance mam takto velky font a i rozliseni ci co
Obrázek
ale jakmile kliknu na jakykoliv jiny odkaz tak je vse v normalu
Obrázek
nevite co s tim? diky
Mám stejný problém, ale odstranění lomítek to nevyřešilo - ale pro jistotu sem hodím jak můj config.php vypadá.. :

Kód: Vybrat vše

<?php
// phpBB 3.0.x auto-generated configuration file
// Do not change anything in this file!
$dbms = 'mysql';
$dbhost = 'mysql.webzdarma.cz';
$dbport = '';
$dbname = 'spojenci';
$dbuser = 'spojenci';
$dbpasswd = '******';
$table_prefix = 'phpbb_';
$acm_type = 'file';
$load_extensions = '';

@define('PHPBB_INSTALLED', true);
@define('DEBUG', true);
@define('DEBUG_EXTRA', true);
?>
Dělám něco špatně..? Pokud ano, napravte mne. Opravdu nevím, co s tím :evil:

Děkuji moc předem.

WhiteWolfSix
Příspěvky: 9436
Registrován: pon 24. črc 2006 0:00:00
Bydliště: 48°43'N, 19°08'E
Kontaktovat uživatele:

Re: AcidTech

Příspěvek od WhiteWolfSix » pát 16. kvě 2008 18:55:47

Odstránenie lomítok malo mať efekt výpisu chybového hlásenia. Vždy je dobré vedieť akú chybu hlási systém a tie lomítka vyraďovali debugger z činnosti.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)

Master_X
Příspěvky: 4
Registrován: pát 03. lis 2006 1:00:00

Re: AcidTech

Příspěvek od Master_X » pát 16. kvě 2008 19:48:49

Aha... takhle tedy.
V tom případě mi to ale nejspíš k vyřešení problému nepomůže. Měl by jsi nějaký tip? Odkaz, nebo cokoliv..? Díky moc předem.

WhiteWolfSix
Příspěvky: 9436
Registrován: pon 24. črc 2006 0:00:00
Bydliště: 48°43'N, 19°08'E
Kontaktovat uživatele:

Re: AcidTech

Příspěvek od WhiteWolfSix » pát 16. kvě 2008 20:10:14

Daj sem link
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)

Master_X
Příspěvky: 4
Registrován: pát 03. lis 2006 1:00:00

Re: AcidTech

Příspěvek od Master_X » pát 16. kvě 2008 20:15:55


WhiteWolfSix
Příspěvky: 9436
Registrován: pon 24. črc 2006 0:00:00
Bydliště: 48°43'N, 19°08'E
Kontaktovat uživatele:

Re: AcidTech

Příspěvek od WhiteWolfSix » pát 16. kvě 2008 20:28:53

Môže to robiť aj reklamná lišta. Skús sa prepnúť na prosilver alebo subsilver2 a vyskúšaj či to v nich tiež robí.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)

Master_X
Příspěvky: 4
Registrován: pát 03. lis 2006 1:00:00

Re: AcidTech

Příspěvek od Master_X » pát 16. kvě 2008 21:21:28

Styl prosilver je v pořádku. Na subsilver2 se tento problém vyskytuje taktéž.

WhiteWolfSix
Příspěvky: 9436
Registrován: pon 24. črc 2006 0:00:00
Bydliště: 48°43'N, 19°08'E
Kontaktovat uživatele:

Re: AcidTech

Příspěvek od WhiteWolfSix » pát 16. kvě 2008 21:24:40

jj, tak je to tou lištou. Pohľadaj si tu na fóre riešenie pomocou search funkcie.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)

black@white
Příspěvky: 172
Registrován: úte 08. dub 2008 21:06:20

Re: AcidTech

Příspěvek od black@white » ned 18. kvě 2008 19:48:31

neviete náhodou kde je aj download pre orange?!

ameeck
Příspěvky: 6427
Registrován: ned 06. lis 2005 1:00:00
Bydliště: Praha, ČR
Kontaktovat uživatele:

Re: AcidTech

Příspěvek od ameeck » ned 18. kvě 2008 19:59:39

orange je jiny nazev pro tiger, je to totez.

black@white
Příspěvky: 172
Registrován: úte 08. dub 2008 21:06:20

Re: AcidTech

Příspěvek od black@white » ned 18. kvě 2008 20:08:17

jo...ale ja potrebujem jeho download...hľadal som na phpbb3styles.net a tam nie je download pre tento štýl...asi som ho prehliadol...

Zamčeno