Manualne odstranenie zmien v databaze

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Zamčeno
vBrute
Příspěvky: 60
Registrován: stř 21. srp 2013 20:02:26
Bydliště: BRUT.me
Kontaktovat uživatele:

Manualne odstranenie zmien v databaze

Příspěvek od vBrute » pon 24. říj 2016 1:48:17

Po odstraneni nejakych modov mi ostali tieto zmeny v databaze:

INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('number_friends', '50');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('friend_avatar_size', '50');

INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('allow_recent_activity', 1);
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('number_recent_activity', 10);
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('show_recent_post', 1);
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('number_char_post', 100);

poradite mi prosim niekto opacny prikaz ako ich vymazat, lebo cez automod vypisalo chybu
správca BRUT.me

smiesek
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 3054
Registrován: stř 22. úno 2006 1:00:00
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Manualne odstranenie zmien v databaze

Příspěvek od smiesek » pon 24. říj 2016 4:44:35

já bych se přihlásila normálně do databáze a pak šla podle toho co jste vypsal:
1) našla tabulku phpbb_connfig
2) našla řádek number_friend

a pokud patří k odinstalovanému rozšíření/modulu, bych jej normálně křížkem smazala.

Jinak jsem myslela, že pokud odinstalováváte rozšíření/modul, tak se automaticky s odinstalací smažou data z DB, ale třeba ne u každého to tak je.

vBrute
Příspěvky: 60
Registrován: stř 21. srp 2013 20:02:26
Bydliště: BRUT.me
Kontaktovat uživatele:

Re: Manualne odstranenie zmien v databaze

Příspěvek od vBrute » pon 24. říj 2016 22:41:24

dík, fajne, jednoduchšie sa to nedalo :) no ano mali by sa ale pri týchto mi vypisovalo chybu sql
správca BRUT.me

smiesek
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 3054
Registrován: stř 22. úno 2006 1:00:00
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Manualne odstranenie zmien v databaze

Příspěvek od smiesek » úte 25. říj 2016 2:44:49

pokud to vypisovalo nějakou chybu při odinstalaci, pak docházelo k špatné odinstalaci :-)

vBrute
Příspěvky: 60
Registrován: stř 21. srp 2013 20:02:26
Bydliště: BRUT.me
Kontaktovat uživatele:

Re: Manualne odstranenie zmien v databaze

Příspěvek od vBrute » úte 25. říj 2016 14:04:42

presne tak :-) spravna dedukcia Watsone, a keďže pri všetkých ostatných bodoch vypísalo že úspešne, tak teraz by to už malo byť na 100% preč, fuh :))
správca BRUT.me

Zamčeno