Adaptive Hide BBcodes

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Redy
Příspěvky: 205
Registrován: sob 20. čer 2009 12:13:53

Adaptive Hide BBcodes

Příspěvekod Redy » pon 23. bře 2015 18:16:34

https://www.phpbb.com/community/viewtop ... 5&start=75

Nepoužívá prosím někdo tento mód? Nějak nevím, jak jej rozchodit. Dám text do bbcode, zobrazí se mi v pěkném rámečku, který by měl být pro ostatní neviditelný, ale ostatní vidí [ghide=text který má být skrytý][/ghide], což je na pytel :-)
Kdyby někdo věděl co s tím, moc děkuji za pomoc ;-)

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Adaptive Hide BBcodes

Příspěvekod leschek » pon 23. bře 2015 21:50:49

Mělo by se to skrývat takhle:

Kód: Vybrat vše

[hide]text[/hide]
a ne takhle:

Kód: Vybrat vše

[hide=text][/hide]
ale možná jsem to nepochopil správně.

Redy
Příspěvky: 205
Registrován: sob 20. čer 2009 12:13:53

Re: Adaptive Hide BBcodes

Příspěvekod Redy » pon 23. bře 2015 23:45:41

Ono se mi to tam právě takhle převádělo, ale už jsem to nějak dal do kupy :) pokud jsi zkoušel instalaci, tak jsem nakonec vložil všechny čtyři custom bbcode, které jsou na konci instalačního souboru. Jen je tedy takové kostrbaté, že se musí pokaždé ručně psát za ghide například =8 a nejde mi to tam nastavit nějak automaticky :)

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Adaptive Hide BBcodes

Příspěvekod leschek » úte 24. bře 2015 0:03:22

Nezkoušel jsem to, jen jsem se podíval na instalaci. Nevím, jestli to bude fungovat, ale můžeš zkusit vytvořit ještě jednu upravenou dvojku:

Kód: Vybrat vše

2. BBCode usage - [hide=8]{TEXT}[/hide] HTML replacement - <div class="adapthide">{TEXT}</div> Display on posting page - No
Ale fakt nevím, jestli to bude fungovat (nikdy jsem nic takového nezkoušel).

Redy
Příspěvky: 205
Registrován: sob 20. čer 2009 12:13:53

Re: Adaptive Hide BBcodes

Příspěvekod Redy » úte 24. bře 2015 9:05:00

Já se spíš snažím upravit trojku a čtyřku s ghide, g označuje ty skupiny, ale to je jen detail mimo.
Každopádně když vložím tuhle trojku v prvním řádku s [ghide=8] tak se to tluče s tou čtyřkou, kde už je = a hlásí to, že stejný bbcode už existuje. Já moc nechápu, jestli se trojka a čtyřka nějak doplňují, protože jedno má "viditelnost při psaní příspěvku" a druhé to nemá zaškrtnuté, to nevím proč, pač to pak při psaní nejde používat :). Tak jestli jsou trojka a čtyřka provázané? Když jsem tam dal všechny tyhle 4 bb kódy, tak už to funguje, když jsem tam dal jen tu trojku, tak se to mám pocit po tom neskrývalo, jak jsem psal v prvním příspěvku :). Ale je takové nešikovné, že se musí stále vypisovat to číslo :)

Kód: Vybrat vše

3. BBCode usage - [ghide]{TEXT}[/ghide] HTML replacement - <div class="adapthide">{TEXT}</div> Help line - Hide text from groups: [ghide]text[/ghide] (is visible only to your default group) or [ghide=1,2,3]text[/ghide] (is visible to the specified groups) Display on posting page - Yes (put a tick) 4. BBCode usage - [ghide={SIMPLETEXT}]{TEXT}[/ghide] HTML replacement - <div class="adapthide">{TEXT}</div> Display on posting page - No

Redy
Příspěvky: 205
Registrován: sob 20. čer 2009 12:13:53

Re: Adaptive Hide BBcodes

Příspěvekod Redy » úte 24. bře 2015 10:09:32

Tak jsem místo

Kód: Vybrat vše

BBCode usage - [ghide={SIMPLETEXT}]{TEXT}[/ghide]
dal

Kód: Vybrat vše

BBCode usage - [ghide=8]{TEXT}[/ghide]
a bbkod pak nefungoval, já měl text ve skrytém rámečku, ale ostatní viděli bbkod a text uvnitř, takže to nějak tuto úpravu nepobírá a zřejmě jsou ty dva bbkody propojené

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Adaptive Hide BBcodes

Příspěvekod leschek » úte 24. bře 2015 11:05:19

Pokud opravdu to dopisování vadí, tak existuje MOD Post Models, který umožní vytvořit šablonu příspěvku - tzn., že to umí uložit nějaký text, včetně BBKódů a tento text se pak do příspěvku vloží kliknutím na název takto vytvořené šablony. Sám to používám velmi často (mám tam naformátované různé nadpisy pro příspěvky, které spojují několik BBKódů), ale těžko říct, jestli se to vyplatí instalovat kvůli dopisování osmičky.


Zpět na „Podpora Modifikací“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 3 hosti