Tema na NEWS Topic s náhledem

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Zamčeno
qweros
Příspěvky: 10
Registrován: stř 05. lis 2014 20:51:16

Tema na NEWS Topic s náhledem

Příspěvek od qweros » stř 05. lis 2014 22:10:19

Zdravím,

Jsem tu novej, hledám už hodiny a stále nemůžu najít to co hledám.

Hledám něco ve stylu Board3 portal, ten jsem nainstaloval s doměním, že bude umět zobrazovat na portálu ,,NÁHLED,, určitého topicu s obrázkem ale neumí to, jen nazev topicu.

Jde mi to aby se na úvodní straně zobrazovali novinky i s náhledem obrázku aby stránka byla ,,živější,, a po rozkliknutí to přesměrovalo uživatele do topicu té novinky.

( dále kdyby někdo chtěl poradit tak by mě zajímál mod na reklamu, na vkládání banneru apd. Co jsem našel tak by mohl fungovat PhpBB3 Simple News Admin. Quick ADS co jsem pochopil by měl dělat jen pop-up okna ? )


Dík moc a doufám, že jsem to jen nepřehlíd :-(

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Tema na NEWS Topic s náhledem

Příspěvek od leschek » stř 05. lis 2014 22:57:51

Jednoduchý MOD je NV Newspage. Trochu složitější a se spoustou bloků, do kterých lze vložit i reklama, a které lze přidat na pravděpodobně všechny určené stránky (ale ne doprostřed tématu), je cBB Blockgets.

qweros
Příspěvky: 10
Registrován: stř 05. lis 2014 20:51:16

Re: Tema na NEWS Topic s náhledem

Příspěvek od qweros » stř 05. lis 2014 23:44:22

Dík.

Nainstaloval jsem cBB Blockgets tak se na to jdu podívat.
A tím by měli jít jak reklamy tak portál, vid ?

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Tema na NEWS Topic s náhledem

Příspěvek od leschek » stř 05. lis 2014 23:50:37

Ano. Umí toho fakt hodně. Nevím teda jaký reklamy chceš, ale je tam blok bannery, popřípadě jde vytvořit blok, do kterého vložíš vlastní html nebo skript.

qweros
Příspěvky: 10
Registrován: stř 05. lis 2014 20:51:16

Re: Tema na NEWS Topic s náhledem

Příspěvek od qweros » čtv 06. lis 2014 0:03:05

Ještě ani uplně nevím jaký, ale rači to chci mít ,,připravený,, a prozkoumat to než se stím pak dělat při chodu fora.


Ale teď nastal problém. Mod v pořádku nainstalován, v administraci v pohodě. Ale když ho zapnu a dam adresu fora tak mi vyskočí hláska

Kód: Vybrat vše

Smyčka při přesměrování  Server přesměrovává požadavky na tuto adresu sám na sebe, a to takovým způsobem, který zabraňuje jejich dokončení.      Tento problém může být způsoben zakázáním nebo odmítnutím cookies.
Zkoušel jsem jiný PC, mobil a nic. Po vypnutí modu najede forum v pořádku.
Zkoušel jsem obnovit .hatcess a nepomohlo.




edit:

Tak koukám že pokud je mod jen zaplej tak se hláška neukazuje ale mod není vídět.
pokud zaškrtnu ,,Stránka "home" (Portál) jako domovská stránka:,, tak se zobrazuje hláška viz, výše


edit2: Znovu jsem prošel celou instalaci a mělo by bejt všchno v pořádku. Řikám si jestli nedělá bordel mod Board3 portal (samozřejmě vypnutý) . V instalaci/přepisování souboru se ale nikde podle mě ,,nekříží,, s novým modem.
Tak opravdu nevím. Prosím alespoň nasměrovat na co se zaměřit.


edit3 : Vím že jsem hroznej, asi bude lepší se nejdřív vyspat. Nevím jak mi to mohlo uniknout ale byla chyba v instalaci style a theme. Už to chodí ale určitě přijdu na jiný problém :))

qweros
Příspěvky: 10
Registrován: stř 05. lis 2014 20:51:16

Re: Tema na NEWS Topic s náhledem

Příspěvek od qweros » pát 07. lis 2014 0:02:27

Tak už mi jde vše :)

Ale ještě poslední asi uplně triviální věc mi nejde.

Pri zadaní adresy do vyhledávače mě to odkáže rovnou http://www.nazevfora.cz/index , to stejný při kliknutí na logo na foru

Ale já bych potřeboval aby odkazovalo logo i při zadaní adresy do vyhledávače na http://www.nazevfora.cz/home ( na home je portál na index rovnou forum)

Když v modu BLOCKGETS aktivuji ,,Stránka "home" (Portál) jako domovská stránka,,
Tak se sice při zadaní adresy fora zobrazí portál, ale když kliknu na obsah/diskuzní forum v menu tak to skočí zase na portál a ne na forum i když ,,tlačítko,, odkazuje dobře.
Naposledy upravil(a) qweros dne pát 07. lis 2014 2:25:37, celkem upraveno 1 x.

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Tema na NEWS Topic s náhledem

Příspěvek od leschek » pát 07. lis 2014 1:10:48

Nevím jaký používáš vzhled tak to napíšu pro prosilver. Otevři soubor styles/prosilver/template/overall_header.html a najdi:

Kód: Vybrat vše

<div id="site-description">
				<a href="{U_INDEX}" title="{L_INDEX}" id="logo">{SITE_LOGO_IMG}</a>
				<h1>{SITENAME}</h1>
				<p>{SITE_DESCRIPTION}</p>
				<p class="skiplink"><a href="#start_here">{L_SKIP}</a></p>
			</div>
odkaz je určen v prvním řádku:

Kód: Vybrat vše

<a href="{U_INDEX}" title="{L_INDEX}" id="logo">{SITE_LOGO_IMG}</a>
takže musíš změnit:

Kód: Vybrat vše

{U_INDEX}
na adresu portálu.

V jiných vzhledech by to mělo být podobně...

qweros
Příspěvky: 10
Registrován: stř 05. lis 2014 20:51:16

Re: Tema na NEWS Topic s náhledem

Příspěvek od qweros » pát 07. lis 2014 1:46:39

Dík moc.
Používám subsilver2

tam je to takto

Kód: Vybrat vše

<div id="logodesc">
		<table width="100%" cellspacing="0">
		<tr>
			<td><a href="[color=#FF0000]ODKAZ[/color]">{SITE_LOGO_IMG}</a></td>
			<td width="100%" align="center"><h1>{SITENAME}</h1><span class="gen">{SITE_DESCRIPTION}</span></td>
		</tr>
		</table>
	</div>

Teď ještě aby po zadaní http://www.nazevfora.cz to odkzálo taky na home a ne na index.
Jsem u wedosu, tak bych se měl asi obrátit na nastavení někde tam ?
Naposledy upravil(a) qweros dne pát 07. lis 2014 2:25:13, celkem upraveno 1 x.

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Tema na NEWS Topic s náhledem

Příspěvek od leschek » pát 07. lis 2014 1:53:20

Mělo by to fungovat.
qweros píše:Teď ještě aby po zadaní http://www.nazevfora.cz to odkzálo taky na home a ne na index.
V nastavení MODu je:
nastavení MODu píše:Stránka "home" (Portál) jako domovská stránka:
Pokud chcete, můžete nastavit stránku "home" jako hlavní stránku fóra, která se otevře po kliknutí na adresu fóra. V opačném případě bude hlavní stránkou obsah (index) fóra.
takže by to mělo fungovat samo. Zapomněl jsem napsat, že po instalaci MODu a po úpravě šablon se doporučuje smazat cache fóra a obnovit šablony vzhledu, ve kterém byla provedena úprava.

P.S. Na mém fóru to funguje správně, když to na tu možnost přepnu (což zrovna není).

qweros
Příspěvky: 10
Registrován: stř 05. lis 2014 20:51:16

Re: Tema na NEWS Topic s náhledem

Příspěvek od qweros » pát 07. lis 2014 1:59:28

Když právě zaškrtnu v modu aby byl portál jako HOME tak sice najede po zadaní http://www.nazevfora.cz na home ale když jsem na home a kliknu v menu na ,,obsah fora,, (který by mělo odkazovat na index) tak jsem pořad na home/portálu a do fora se klasicky nedostanu.


edit: I vidím že tlačítko ,,obsah fora,, odkazuje na index. Ale někde bude nejspíš zapsáno i kvuly tomu přepnutí modu aby index směroval na home
Naposledy upravil(a) qweros dne pát 07. lis 2014 2:24:54, celkem upraveno 2 x.

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Tema na NEWS Topic s náhledem

Příspěvek od leschek » pát 07. lis 2014 2:01:17

V jakém menu. Můžeš poslat odkaz na stránky? Nebo je to ta stránka?

P.S. Mě to odkazuje (na mém fóru) správně. hlavní odkaz na fórum na portál a index na obsah fóra.

qweros
Příspěvky: 10
Registrován: stř 05. lis 2014 20:51:16

Re: Tema na NEWS Topic s náhledem

Příspěvek od qweros » pát 07. lis 2014 2:13:25

Poslal jsem SZ s linkem na forum.

qweros
Příspěvky: 10
Registrován: stř 05. lis 2014 20:51:16

Re: Tema na NEWS Topic s náhledem

Příspěvek od qweros » pát 07. lis 2014 12:37:34

vyřešeno to přesměrování za pomoci podpory wedos.
Že mě to vubec nenapadlo. Stačilo do hatcess vložit řádek ,,DirectoryIndex home.php index.php index.html,, a už to funguje ják má.

Zamčeno